Nyhed Reduced price!
S-00158 # 25.5

S-00158 # 25.5" El-guitar hals, fin kvalitet ibenholt gribebræt 22 ærgre

kr535.78

-5%

kr563.98

Ny vare

På lager

Tags: ibenholt gribebræt, 22 bånd, el-guitar hals, Billige ibenholt gribebræt, Høj Kvalitet, 22 frets, Kina elektrisk guitar hals Leverandører.

Velkommen til at Se Min vare. Jeg vil give dig den bedste vare til dig. Jeg vil give min kunde, den laveste pris og den bedste kvalitet. Du vil få hurtig forsendelse og hurtig respons. Alle emner vil blive undersøgt for dig catrfully og test for dig. Sørg for, at du kan få varen under bedste stand. Jeg kan garantere, at du vil kunne lide min vare meget.

Vores Musikalske Instrument Co., Ltd. er i fremstilling af forskellige typer af musikalske instrumenter. Med komplet udstyr, faciliteter og produktions-metoder, vi anvender avancerede processer, maskiner og superior-test metoder. Vores produkter er holdbare og behagelige at spille med om de præcise musikalske skala, smukke tone, unikke udseende og stærke ekspressive kraft.

Vi holder forfølge vores forretningsfilosofi af "lægger vægt på produktets kvalitet, virksomhedens omdømme og forretning, service og ledelse". Alle vores produkter er i overensstemmelse med internationalt avancerede standarder. Vi bruger internationalt avancerede tone tunere og importeret, tone kalibrering af instrumenter til at justere og teste toner, for at sikre, at kvaliteten er i overensstemmelse med de standarder, der af Kina ' s Musikalske Instrument, Supervision og Inspektion Center. vi har etableret venlig handel samarbejdsrelationer med kunder fra mere end 30 lande og regioner i Nordamerika, Europa og Asien

Vi betragter os selv som en af de bedste guitar-producenter i Kina, ikke kun på grund af vores fremragende produkter, service af SSMII, at vi er i stand til at forsyne dig med. Sidstnævnte omfatter dør-til-dør levering, og finansiering og service. Forpligtet sig til at levere kvalitets produkter i henhold til de nyeste mode-tendenser, er det vores mål at give vores kunder med den nyeste stilarter af professionelle guitarer til konkurrencedygtige priser.

Hvis du er interesseret i nogen af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os for business diskussioner. Vi er oprigtigt ser frem til at samarbejde med dig.

Levende karakteristiske

Vi n gøre alle style af underskrevet guitar for enhver bandsman og guitar sælger .Hvad du behøver at gøre er at give os dit blueprint eller beskrive den guitar du ønsker ,inude træ og fittings osv. Vores mest levende karakteristiske er, at ikke kun vi n gøre alle style af guitar du n finde nu, men også at vi n gøre en særlig guitar, kun for dig til at opfylde dine behov.

Strenge materiale, valg af og fremstilling

Vi har en meget streng standard for at vælge træ .Med vores superexcellent handcrt teknik vi ønsker at sikre, at enhver guitar lavede vi har en dejlig klang og sustain unpled. Hvad mere er , er vi n garanti for, at alle vores medarbejder har modtaget en streng uddannelse og har stor teknik på guitar og gør en god apperception på musik til at lave den bedste guitar.

El-Guitar, hals Funktioner:

El-guitar hals, fin kvalitet ibenholt gribebræt

1 stk Guitar hals.

Finish: Ufærdige

Indlæg: Triamgle Indlagt

- Skala Længde:25-1/2". hvis du har brug for anden skala længde bedes du kontakte mig.

Tuner Hul Størrelse: 11/32"

Bredde ved Nut: 43mm

Bredde ved Hælen: 2-1/4"+/-1.5 mm

Jeg kan også foretage justeringen hul på den øverste eller i slutningen

den normale møtrik eller floyd rose møtrik

hvis du har brug for at ændre fortæl mig det vide

Vi kan levere OEM behandling, tilpasse musikalske instrumenter i henhold til kundernes krav.

Håber, at vores professionelle musikalske instrumenter kan give dig mere forretning i henhold til vores erfaring.

Emballage:

Vores emne er kommet med skum boks, nem at bære og sikkerhed nok til at vare,

OVERGANG TIL

Vi sender varen som en gave, og rapporterede varens værdi er lav USD. Du kan være nødt til at betale lidt eller ingen betale told. Men det er nødvendigt, eller den brugerdefinerede vil åbne pakken og opskrive guitar. Vi har nok erfaring til at hjælpe dig med at få varen forsvarligt.

Forsendelse

Det normlly tager os 1-7 dage for at få de elementer, du betaler klar til fragt efter din betaling er bekræftet af .kom.

Vi bruger generelt EMS for forsendelser, der på grund af lavere omkostninger og bedre service.

Det tager normalt omkring 5-8 dage for EMS til at levere varer. Så kan du få de poster, efter at have hørt banke på din dør.

Vi er glade for at kombinere forsendelse for varer, der er betalt med en betaling. Fragtpriser vil være baseret på den kombinerede vægt af de elementer og din placering.

Vi er meget professionel og omhyggelig omkring pakning for at holde de elementer sikker under transport.

Efter Salg, Kundeservice

Vores 100% tilfredshed garanti giver dig mulighed for at købe med tillid!

De elementer, der er LAVET I KINA. De er dem, der nogle af jer søger efter, men de er med en god og værd at de penge, du betaler.

I de sjældne tilfælde af defekt vare, bedes du være sikker på, at kontakte os først, og lad os finde ud af en god måde at løse det på.

**velkommen til mig, hvis du har nogen spørgsmål**

Tak og god bydelyst

Besøg vores butik for Andre GODE tilbud og Varer! !

Den

Ebay Salg er bare en del af min virksomhed. Vores kunder er forhandlere,violin butikker,musicals,lærere,tuthiers osv... Så Vi håber på at oprette lang tid, forhold til vores ebay kunder,100% kvalitetsgaranti. Velkommen til at give mig råd om qaulity og den service, vi leverer til dig. Hvis du er en person køber, en lærer, en musikalsk skole, en butik, osv... jeg vil være din bedste vælger.

Type guitar hals
Mærke yinfente
Model-Nummer To hundrede to
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 60cm x 9cm x 9cm (23.62in x 3.54in x 3.54in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer