Nyhed Reduced price!
Store elektriske varme løfte varmeapparater el-varmelegeme fotoelektriske mørke

Store elektriske varme løfte varmeapparater el-varmelegeme fotoelektriske mørke

kr606.89

-50%

kr1 213.79

Ny vare

På lager

Tags: El-varme, varmelegeme varmelegeme, elektriske varmelegeme, Billige el-varme, Høj Kvalitet varmelegeme varmelegeme, Kina elektriske varmelegeme Leverandører.

[xlmodel]-[photo]-[0000] Fotos Liste

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[43186] Velkomne til at du næste gang

Kære ven, du Bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ feedback eller åbning af eventuelle tvister . Hvis de produkter, der har problemer, bedes du kontakte os, vi vil løse problemet for dig med det samme. hvis det er tilfreds, skal du give fuld fem-stjernede feedback. tak så meget for din støtte og glæder mig til at komme i vores butik når som helst. En masse gode produktioner er for dig. ^_^ har en dejlig dag tak !!

Shipping 1) Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode . Vi vil sende varer inden for 2-7 dage, når din betaling er helt kontrolleret.

2) Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser ( Kina Post Luft Parcel ) på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. 3) for at sikre, at du modtager produkterne med lave Fortoldning Afgift, vil vi erklære, at de elementer, som en lavere værdi , afgifter eller gebyrer for skat vil være på din side. Bemærk venligst.

Størrelser & Farver 1) på Grund af manuel måling . Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm (0,5-1 cm ) i målingen. 2) Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion i billedet , belysning, baggrund osv. måske er fysiske produkter, der er en lille forskel . De modtagne produkt farve, der er gældende . tak for din forståelse !!

Pakning vægt, fordi hver gang brugen af forskellige emballagematerialer. Så pakning vægt og vægten af produktet side til at skrive anderledes. Hvad med vægten i henhold til den faktiske modtaget. Forrang .

El-Radiator Type Konvektor Varmelegeme
Funktion Justerbar Termostat
Bruger Badeværelse
Område Opvarmet ≥20㎡
Mærke Tangwu
Produktkode TANGWUX
Anvendelse 21-30㎡
Antallet af Hastighed Indstillinger Andet Gear
Varme element Kvarts
Model-Nummer Tangwu
Magt 850-1199W
Certificering RoHS,SASO
Installation Desktop,Fritstående,Bærbare
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 65cm x 30cm x 30cm (25.59in x 11.81in x 11.81in)
Pakke Vægt 4.0kg (8.82lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer