Nyhed Reduced price!
Fiskeri-Stik 3-Vejs Lysende T-form Cross-line Rullende Drejeled Med Pearl Perler Fiskeri Drejes Fiskekroge 3 Størrelsen

Fiskeri-Stik 3-Vejs Lysende T-form Cross-line Rullende Drejeled Med Pearl Perler Fiskeri Drejes Fiskekroge 3 Størrelsen

kr5.15

-15%

kr6.13

Ny vare

På lager

Tags: rullende swivel, rullende med swivel, Fiskeri-Stik, Billige rullende swivel, Høj Kvalitet rullende med swivel, Kina fiskeri-stik Leverandører.

P. S.:Stor ordre transaktioner kan private overenskomstforhandlinger.

Beskrivelse:

Drejelig til en glat, super spænding.

På den sag, som den stærke kraft, der kan rotere fleksibelt.

Det er relevant for mange forskellige tidligere for fiskeri, det er din gode hjælper.

T-type struktur ikke gøre fiskesnøre knyttede, eller snoet, der påvirker fiskeri erfaring, let og bekvemt.

Er egnede til at blive gennem fiskesnøre og ved at være bundet til krog, der er egnet til nat fiskeri, lysende perler er gyldig e af et særligt materiale, lys er indlysende i nat.

Specifikation:

Materiale: Rustfrit Stål

Størrelse: S M L som billederne viser

Farve:Sølv

Du bedes kontrollere pakkens indhold som følgende. Nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.Tak.

Pakken Indeholder:

1 Stykke Lystfiskeri 3-Vejs Rullende Swivel

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling. Og på grund af lys-og tv forskel på elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. Vær venlig ved at forstå. Sørg for, på du ikke har noget imod, før du bestiller

Kære kunder ,Vi accepterer Alipay og andre Escrow.Jeg øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk jeg fremtiden.

Lær, hvordan til at betale med kreditkort .

Lær, hvordan til at betale med bankoverførsel,

Lær, hvordan til at betale med Western Union ® , .

Lær, hvordan til at betale med på andre måder.

Normalt,ordre vil blive sendt inden for 3 arbejdsdage.Standard-forsendelse er Luftpost(20-35days), hvis du har brug for hurtigere måder, mens andre såsom EMS/DHL/TNT/Fedex osv. er til rådighed, men du skal betale ekstra shipping gebyr.

Om leveringstiden for hele forsendelsen.De fleste EU-og USA-lande vil ankomme inden for 35days også, i nogle lande vil tage længere tid(op til 60days), som Rusland og Brazil. Så hvis du ikke kan modtage din ordre i gang, bedes du kontakte os først(ikke åben konflikt impetuously). Hvis ordren stadig ikke ankommer inden for 75days(Brazil 90days), vil vi refundere dig.

Vi støtter 1 måned gratis udskiftning, hvis varen er brudt unartificially (brug bevis).og 6 måneder gratis repairment(du er nødt til at betale shipping gebyr),og 12 måneder betalt repairment(du er også nødt til at betale shipping gebyr).

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed ved at lykkes.så din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for på at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Så bare kontakt os!

Materiale andre
Mærke JETTING
Med Lineal eller Ikke No
Elektrisk eller Ikke Elektrisk
Type andre
Med Skala eller Ikke No
Stilling de fleste
Farve Szie S, Szie M, L Szie
Form andre
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer