Nyhed Reduced price!
SMILYOU LCD-Optisk Glas Skærm Protektor til Nikon D5000, D5100 D5200 Professionelle Kamera, Skærm Film

SMILYOU LCD-Optisk Glas Skærm Protektor til Nikon D5000, D5100 D5200 Professionelle Kamera, Skærm Film

kr21.82

Ny vare

På lager

Tags: screen protector til nikon, screen protector, nikon lcd-skærm protektor, Billige skærm protektor til nikon, Høj Kvalitet skærmbeskytter, Kina nikon lcd-skærm protektor Leverandører.

Russiske venner, bedes du forlade dit fulde navn på engelsk, når du placerer en ordre hos os, så du kan afhente pakken uden nogen problemer, når det når frem til din plads. Tak skal du have. Hvis din ordre beløb er mindre end 10 dollars, vi vil efterlade dig et fragt nummer i den rækkefølge, men skibsfart oplysninger ikke kan spores online. Vi vil sende post ud via almindelig post. På denne måde, kan det spare dine penge, og vi er sikre på, at du kan få varen i lovede tid.

LCD-Skærm Panel Protektor Glas til Nikon D5000, D5100 D5200 Dette protector bryde ud af den almindelige ide om beskyttende produkter, i første omgang bringe de udenlandske ultra-tynd professionelle optiske glas materialer og særlige behandlingsproces ind. Alle disse gør dette produkt være super-transparens, slid-modstand og scratch-modstand, høj kvalitet, Anti-kollision, og nem installation, og så videre. Den 6-lag protector film, der gør en perfekt beskyttelse. 1. Brugen af import af 0,5 mm ultra-tynd optisk glas materiale, som er af høj transparens (mere end 90% lys transmission rate) skaber en klar afbildning. 2. Den særlige behandling proces, der gør den kirurgiske hårdhed beskytter være i nærheden af at være 8H. 3. Tolerance på 8 kg/m2 er elastisk pres undgår LCD-skærmen mod beskadigelse af en pludselig, at det får konsekvenser. 4. Import 3M dobbelt-side lim er af god tæthed .Let at installere. Normal høj eller lav temperatur gør det ingen indflydelse på det, Ingen boble, ikke falder ud under en normal brug. 5. De specielle optiske glas effektivt kan undgå erosion af sved, olie og syre sammensætning, for at forlænge levetiden af LCD-skærmen. 6. Protector kan skilles ad og genbruges i den forudsætning af at ingen skade af dobbelt-side lim. Installation: 1. Åbne pakken, og tage sikringen ud, peel off plastik der beskytter film. 2. Klart LCD-skærme med en blød klud, og sørg for, at der er mo sved, støv og olie på det. 3. Peel off mærkat på bagsiden af beskytteren. 4. Husk at have kameraet på et stabilt sted, sætte protector sagte juster med to sider, der støder op på LCD-skærmen. Check, hvis protektor og skærmen, og juster, Hvis ikke, kan du justere dem ved siden af. Efter bekræftelse, skal du trykke på protector med endnu en styrke på LCD-skærmen. Den klare overflade beskytter med en blød klud. Skil: Hvis finde stick ikke er så god til eller har lyst til at flå det, skal du indsætte et kort (som et visitkort) til at forbinde en del af det beskyttende og skærmen sagte, Dreje-kort i siderne af beskytteren, og tage fra hinanden protector fra kameraets skærm. Skræl sikringen ud blødt. Du kan genbruge det efter clearing. Forsigtig: 1, Bedes du behøver ikke skrælle den beskytter med din finger, når grænsen er ikke løst, eller det kan skade protector til at bryde, eller skade din finger og beskadige kameraet. 2, når der er klare funktionen, skal du være blød. Eller det kan skade protector. 3, skal Du holde det på det sted, hvor børn ikke kan nå.

Farve for D5000, for D5100, for D5200
Pakke Ja
Model-Nummer screen protector til D5000, D5100 D5200
Kompatibel for Nikon D5000, D5100 D5200
Mærke SMILYOU
sted af produktionen Kina
Bruger Kamera
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer