Nyhed Reduced price!
Zhangguang 101 hårsækken nærende tonic 3 stykker 3x120ml Genvinde Hår Tonic Hår Behandling Genvækst 101 hår originale

Zhangguang 101 hårsækken nærende tonic 3 stykker 3x120ml Genvinde Hår Tonic Hår Behandling Genvækst 101 hår originale

kr447.38

-18%

kr545.59

Ny vare

På lager

Tags: hår farve langt hår, hair bære, hår volumen, Billige hair farve langt hår, Høj Kvalitet hår bære, Kina hår volumen Leverandører.

Navn: Zhangguang 101 hårsækken nærende tonic (i Kina)

I Rusland, det kaldes 101R

Opfundet af Mr. Zhao Zhangguang, som er en kendt ekspert i hår genvækst, hårpleje, hair beauty-og hudpleje, og vinderen af 11 internationale guldmedaljer, dette produkt er raffineret fra forskellige værdifulde Kinesiske urtemedicin ved hjælp af videnskabelig metode. Produktet, en slags klar brun væske, der er raffineret fra forskellige medicinske materialer, såsom ginseng, salvia miltiorrhiza, radix astragali, rhizom chuanxiong, radix saposhnidoviae og pimiento. Det er ekstremt stærk permeabilitet til hårsækkene, der producerer direkte effekter på master celler af hår, forbedre og styrke hår vækst funktion af master celler uophørligt, som spiller rollen som orientering og natur-bestemmelse til restaurering af hår hårsække samt genvækst af hår, så de slap hårsækkene til at genvinde deres styrke.

Dette produkt er primært egnet for folk i seborrheic alopeci i midten eller avancerede trin, hvis hårsækkene er blevet beskadiget, samt alopecia areata, alopecia totalis og alopecia universalis.

Brug

1. Skru flaske låg, skære den bule af gummi prop, og anvende styrkende på håret-tab del direkte. Massage i hovedbunden blidt med fingrene for at øge absorption.

2. Skru flaske låg og erstatte gummi prop med knyttet dysen i kassen. Spray tonic på hårtab i hovedbunden direkte. Og massere hovedbunden blidt med fingrene for at øge absorption.

Dosering

Brug to gange dagligt, hver gang gælder 5ml -10ml.

Advarsel

Kun til udvortes brug. Mennesker, der er allergiske overfor alkohol bør være forsigtig i at bruge. Undgå kontakt med øjnene. Hvis kontakt opstår, skyl øjnene med vand, Holde utilgængeligt for børn.

Opbevaring

Opbevares med tætsluttende låg i den kølige steder.

Vægt: 3x120ml (total 360ml)

Virkning: at Holde fartøjer af sebaceous kirtel uhindret; forbedre fysiologiske funktion af hårsækkene.

Tips:

Dette produkt er en stærk hår genvækst produkt, der anvendes i sende hår behandling kursus. hvis brug det med 101B tonic effekten bliver bedre. Når du anvender tonic på hovedbunden (også du kan nemt anvende tonic, som en tonic anvende værktøj, som du kan finde i vores butik), massage for bedre dækningsgrad. Husk ikke vaske dit hår i omkring 4 timer, efter du har brugt tonic.

Når du har fundet dit hår begynder at falde meget mere end normalt, skal du starte hårtab behandling så hurtigt som muligt. I begyndelsen af hårtab tidspunkt kan du kun tage en til to uger behandling, og en flaske ZHANGGUANG 101 hår kaste bevis shampoo kan løse hår problemer. Hvis du starter din behandling, når dit hår tilstand er meget dårlig, vil der være en lang tid i behandling, og koste en masse penge. Det er nødt til at tage omkring 3 måneder at reparere hårsækkene. Der er, hvis du har til hensigt at starte et hår pleje behandling, skal du insistere på, at mindst tre måneder daglige behandling. Nogle mennesker med alvorligt hår problemer kan tage omkring en til to års behandling. For det andet, den har brug for en periode af tid til at tage en proces mellem at vokse op hår og hår genoprette endelig sundhed, også brug for en opdatering i vokser nye hår og hår falde ned igen flere gange, for til sidst blev stærkt og sundt hår. derfor, skal du ikke stoppe dit hår behandling, når du første gang så dit nye hår vokse op igen, det er bare en lille effekt, og behandlingen er bare en begyndelse.

Når dit hår follikler blevet meget sund og stærk, det kan vokse mere, stærke hår, som du har med succes fået et sundt hår .

Som 101 Skal Jeg Bruge?

HVORDAN KAN JEG VIDE, OM DE PRODUKTER, JEG HAR KØBT, ER ÆGTE?

Alle produkter i vores butik er nye og autentiske.

Hvert produkt har en sikkerheds-kode (60ml emballerede produkter er ikke den stardard emballerede produkter og har ingen sikring ) , koden er på den lille mærkat, som er individuelt på hver pakke, og det er skjult under særlig maling, så skal du skrabe det ud.

Det er 20 numre: 10 numre op, 10 numre nedenfor.

Du kan spore den sikkerhedskode på 101 Officielle Hjemmeside.

Du ved at indtaste den 20 numre i nettet.

Og det viser Kinesiske ord til at fortælle dig de produkter, der er Ægte, kan du bruge Google Oversættelse.

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os.

Til vores Kære Kunder

Alle produkter er 100% original, autentisk, kvalitetssikring.

Bestanden er stabilitet, vil vi sende varer i 2 arbejdsdage, når betaling er til rådighed, er du velkommen til at købe!

Vores mål:

Vores mål er at have glade, tilfredse, tilbagevendende kunder.

Fragt og moms:

Vi vil værdien for til en pris, 8 til 10 dollars for told-for at undgå skat til vores gæster.

Men hvis der stadig forårsage en afgift betale i Told, og Betale afgift til told betales af køber.

Hvis du ikke har brug for det i fart, kan du vælge Kina post eller Hong Kong Post, Normalt shipping tid er omkring 10 - 35 dage,

Hvis du har brug for det i en fart, kan du vælge DHL, der er dyrt, og kan medføre en skat betale.

Alle vores ordrer kan blive sporet på nettet, efter 2 til 7 dage, da vi sendte ordren.

Hvis du har et problem med shipping, kan du kontakte os først, nogle gange skibet tid er ude af kontrol, men vi vil ikke lade vores gæster bære tabet, når det ikke er det købers pligt.

Element Type Hårtab Produkt
Model-Nummer Zhangguang 101 hårsækken nærende tonic 3
Mængde 3
Producenten Zhang Guang 101 Selskab
Udsalgspris 165 OS dollars
NETTO VÆGT 360 ml
Ingrediens Hårsækken nærende tonic
Pakke Vægt 0.75kg (1.65lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type masse (3 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer