Nyhed Reduced price!
Hot salg energy armbånd med Anion FIR magnet germanium brand, energi-sten sundhed silikone rustfrit Armbånd DHL gratis fragt

Hot salg energy armbånd med Anion FIR magnet germanium brand, energi-sten sundhed silikone rustfrit Armbånd DHL gratis fragt

kr709.82

Ny vare

På lager

Tags: armbånd med, energi armbånd, armbånd gratis fragt, Billige armbånd med, Høj Kvalitet energi armbånd, Kina armbånd gratis fragt Leverandører.

Hvad Er Fordelen Ved At Energy Armbånd?

Langt Infrarød (FIR) er den usynlige bånd af energi fra solens spektrum, som vi føler, når varmen. Langt Infrarød teknologi, der absorberer energi fra alle bølgelængder, og frigiver det jeg Langt Infrarød bølgelængde.

Langt Infrarød skær absorbere energi fra forskellige kilder, og slip den for blid opvarmning til på hjælpe cirkulation. De udsender en Langt Infrarød udgang, som er identisk med den specifikke bølgelængde produceret af solen.

Negative Ioner har en styrkende virkning på den menneskelige krop, mens de positive ioner har den modsatte virkning, ganske ofte fremkalde en følelse af træthed. Negative ioner er skabt naturligt af den energi, der er forbundet med rolling surf, vandfald og tordenvejr. De niveauer af negative ioner som findes jeg forskellige miljøer fremhæve mangel af negative ioner jeg vores daglige hjemlige omgivelser. Magnetiske teknologi, der anvendes jeg sukkerærter ydeevne armbånd begunstiget af professionnelle atleter. Al fysisk og mental aktivitet er styret af elektromagnetiske felter, der produceres af elektro-kemiske stoffer (ioner) i kroppen. Iført en magnetisk armbånd er en ikke-invasiv måde at anvende til gavn magnetiske felter jeg kroppen. forbedrer denne teknologi ved at give Unipolar Neodym-Magneter, der udsender 2000 gauss, som er ideel og sikker for løbende på at bære. Energi armbånd avanceret teknologi smykker er gyldig e af den højeste kvalitet kirurgisk Rustfrit Stål (316L), der strækker sig til pres-fit caps i sikre både magnetiske og FIR-skær på energi-armbånd Germanium Energi er et sporstof, som anvendes som et kosttilskud. Germanium har vist sig på stimulere immunforsvaret, der hjælper kroppen til at bekæmpe sygdommen. Der er ikke noget som din egen immun anstændighed til at hjælpe grave med at overvinde sygdommen, så er kosttilskud som germanium ' s eget immunsystem er udløst for at starte på en indsats i gøre, hvad modstå arbejde endnu hårdere er den absolut bedste måde til at afværge sygdom. energi armbånd Produkter indeholder 99.99% Germanium.

Produkt Beskrivelse:

Energi Armbånd Funktion 1. Søvn er godt 2. Gør din krop sund og stærk 3. Holde din krop jeg balance 4. Gøre din krop føler sig blot en fleksibel Betaling 1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling. 3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. Forsendelse, shipping er gratis,vil vi sende med DHL.Hvis du ønsker en anden hurtig måde,pls velkommen til at kontakte os.vi vil gøre vores bedste for på at give dig den perfekte service. Hotel Håndtering tid: 2 dette Hotel: 8-15 arbejdsdage Returnering / Refusion 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage på at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber jeg en halvering. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen jeg dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. Kontakt OS På Butik, kundernes tilfredshed kommer først: Find ud af, hvad vores kunder har ved at sige, at jeg vores feedback bedømmelser! Mænd, hvis nogle grunde, du faldt utilfreds med vores produkter eller service, bedes du kontakte os på Groendalspark.dk besked. Vi kan løse 100% af alle uoverensstemmelser, med at svare på alle spørgsmål og henvendelser inden for 24 timer, og sikre på hvad medindehaver vil være glade og tilfredse. Det er umuligt på at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Køn Kvinder
Element Type Armbånd
Størrelse Average size, can adjust
Lås Type Skifte-spænder
Model-Nummer sk-sl007
Metaller Type Rustfrit Stål
Form\mønster Geometriske
Kompatibilitet Ingen
Unik GRAN, Germanium, Magnet -, Negativ-ion -
Gauss Ovenstående 2000GS
Indstilling Type Ingen
Armbånd Type Hologram Armbånd
Funktion anti-træthed armbånd
Bøde eller Mode Mode
Kæde Type Rolo Kæde
Stil Casual/Sporty
Energi 1500-2000 ioner
Materiale Silikone
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type masse (20 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer