Nyhed Reduced price!
3X3m 300 LED-Lampe Ornamenter Gardin Nyt År-Lys Julepynt Til Home Party Bryllup Home Decor Enfeites De Natal

3X3m 300 LED-Lampe Ornamenter Gardin Nyt År-Lys Julepynt Til Home Party Bryllup Home Decor Enfeites De Natal

kr92.93

-8%

kr101.03

Ny vare

På lager

Tags: dekorationer til hjemmet, dekorative dekorative, dekoration til jul, Billige dekorationer til hjemmet, Høj Kvalitet dekorative dekorative, Kina dekoration til jul Leverandører.

3X3m 300 LED-Lampe Ornamenter Gardin Nyt År-Lys Julepynt Til Home Party Bryllup Home Decor Enfeites De Natal Specifikationer: Type: Jul vedhæng Længde: 3M 300LED Farve: som billede-Pakken indeholder: 1 stk.* juletræspynt

Betaling: 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2)Pls betaler for det, for i 3 dage, vil ordren automatisk blive lukket ned, hvis du ikke betaler, efter 20 dage. Sending: 1)Vores varer fra Kina. Efter din betaling, vil vi levere varer inden for 5-7 arbejdsdage, og dine varer vil normalt ankommer i 7 til 50 arbejdsdage. I sjældne tilfælde, er det sandsynligt, at forsinkelse, der afhænger af vejret og passere hastigheden af dit land og den varer. Når de varer, der sendes, vi vil aktivt følge op på dine varer, transport stat. 2) De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 3) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Told: Når varerne er ankommet i dit land, kan det give visse takster i nogle lande. Denne del af takst skal betales af dig . Vi vil markere den som gave eller lavere værdi af varerne for dig at spare en del af told gebyrer. After-sales service: alle varer, vi sælger, er inspiceret nøje. Hvis du finder de varer du har modtaget, har kvaliteten problemet(ikke kunstige skader) inden for 3 dage,Bedes du tage billeder og kontakte med os, vil vi ændre eller tilbagebetaling for dig. Feedback: Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

arvore de natal jul 2017
Jul jule dekorationer til hjemmet
natale Jul pynt til hjemmet
natal juletræspynt
jul Nyt År
papai noel enfeite de natal
adornos de navidad nytår dekoration
kerst Nytår's indretning
julepynt jul indretning
Størrelse suit for US, suit for EU
Model-Nummer LED Lys Pynt
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.38kg (0.84lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 9cm x 12cm (5.91in x 3.54in x 4.72in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer