Nyhed Reduced price!
Engros Frimurer Pins Badge Mason Frimurer MLP7 størrelse 2,4 cm

Engros Frimurer Pins Badge Mason Frimurer MLP7 størrelse 2,4 cm

kr98.02

Ny vare

På lager

Tags: Groendalspark.dk, Groendalspark.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

Størrelse:2,4 cm Plating: Antikke belægning Proces: Die ramte Bagsiden: Slibning Attachment: Butterfly kobling Forsendelse:

DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS Express for fragt muligheder.Hvis du har brug for Hurtig forsendelse måde,Bedes du kontakte mig om detaljer, før du gøre for.

Told:

Jeg vil erklære, at værdien af de varer, som din anmodning eller lavere værdi, at lad varer videregive dine told-mere nemt.Det er din pligt at rydde toldvæsenet i dit land.Hvis tariffen sker,er Det din pligt til at betale for dem.Tak for din forståelse.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er rerurned, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køber vil blive ansvarlig for forsendelse gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Mærke XZBN
Tema Patriotisme
Stil Religiøse
Regional Funktion Europa
Materiale Metal
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer