Nyhed Reduced price!
Elefant giraf familie dyr olie maleri, Udsmykning Maleri stue oliemaleri billede Af Tal, Tegning Af Tal

Elefant giraf familie dyr olie maleri, Udsmykning Maleri stue oliemaleri billede Af Tal, Tegning Af Tal

kr51.92

-48%

kr101.76

Ny vare

På lager

Tags: maleri billede, dekorative maleri, animalsk olie maleri, Billige maleri billede, Høj Kvalitet dekorative maleri, Kina animalsk olie maleri Leverandører.

Elefant giraf familie dyr olie maleri, Udsmykning Maleri stue oliemaleri billede Af Tal, Tegning Af Tal

Emner : olie maleri billede af tal Dimensioner:

40cmX50cmX1Pcs ikke ramme Farve : Multi-Farve Funktioner : Dekorative Type : håndmalet Materialer : maling på lærred Funktion :

DIY håndmalet på lærred

Med meget concavo-konveks følelse pladstilpasning : Soveværelse , Stue , Butikker/Caféer , kontor , Kontor , Spisestue , Køkken , Badeværelse Package : 1 Stykke/Sæt billeder af tal,

ENDELIGE OLIEMALERI EFECT VIS

Bemærk: Der er 2 slags maleri klud(1, lærred klud; 2, bomuld klud), svarende maleri effekt. Vi vil ikke tilfældige levering. Hvis du har en anmodning om materiale , kan du efterlade os en besked på ordren , vil vi sende i henhold til din angivne materiale.

Produkter omfatter: Maleri Klud, pensler, Maling pigment. Også vil vi tilfældigt sende små palet, negle, osv, som en gave.

Vi kan tilbyde:

Ingen ramme, maleri og maleri med ramme. Det indrammede maleri er DIY træ-ramme:

Emballage:

Returret:

-Alle vores produkter er blevet kontrolleret og pakket i god stand,hvis den vare, du har bestilt, er defekt,skal du contack os først.

-I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare,kunden har op til 3 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

-I tilfælde af at du fik en forkert vare,varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage,vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring af sindet,

-Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du byder,mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element,der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen

-I sådanne tilfælde,vil vi bede dig kontakte os omgående, så vi kan rette op på den situation,din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Kunden satisfactor:

Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, og vi er vilde med at du 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med super service.

Bemærk venligst:

For at sikre, at du reveive din ordre med skattefrit eller lavere skat på import,vil vi erklære det som en gave med en lavere værdi,hvis nogen import afgifter, gebyrer er købers ansvar.

du skal sørge for, at du giver korrekte leverings adresse og tlf., alle varer vil kun blive sendt til den adresse, som du

vi plejer at bruge ePacket eller kina post air mail,som du vælger, og mostlly vi vil freeshipping for dig,nå ud til de fleste lande inden for 15 til 50 dage,Deliery tid afhænger af destination og andre faktorer,kan det tage op til 60 dage.

hvis du har brug for en umiddelbar måde,du skal vælge, EMS,TNT,FEDEX,UPS og så videre,disse er alle udtryk virksomheder,og vil bruge lidt mere tid til din hånd.

-Vi Sælger Kun 100% Håndmalet Oil Painting.

-Vi er stolte af vores arbejde. Lejlighedsvis på grund af vejrliget, olie maling, vi bruger, tager længere tid om at tørre end vi forventer. For at sikre, at dit maleri kommer til dig i perfekt stand, vil vi lade maleriet tørre et par ekstra dage, stigende sagsbehandlingstid. Vi kan forsikre dig om, at dit maleri er værd at vente på.

Vi bestræber os på at kopiere dine yndlings malerier så præcist som muligt, men på grund af den oprindelige karakter af den kunst, unikke variationer vil forekomme fra et stykke til et andet. Bemærk venligst, at computerens indstillinger kan forårsage mindre farve, forskelle mellem dit maleri og produkt billede vises.

-Hvis du er interesseret i vores produkt,bedes du e-mail til os.Vi vil citere engros-pris og svar asap.

-Velkommen du kontakte os for at drøfte i detaljer!Vi er allerede glade for at tjene dig til enhver tid.

Bemærk venligst: for at undgå ramme, der er beskadiget under forsendelse, vil vi sende DIY ramme, og til samme pris som før.

Kære Rusland Ven,

Ifølge Ruslands-politik, alle købere skal tilbyde fulde navn, for at gøre du modtager de produkter, glat, bedes du give os dit fulde navn, når du placerer en ordre. Tak.

Hvis du ikke har et fuldt navn, som gør, at man ikke kan modtage varen fra postvæsenet til sidst, vil vi ikke har råd til det ansvar.

Kalligrafi og maleri Størrelse 40 × 50cm(16x20inch)
Frame mode Urammet
Medium Akryl
Mønster håndmalet oil painting
Emner Dyr
Base Lærred
Mærke YKXLLW
Kalligrafi og maleri type Lærred Maleri
Original No
Type Olie Malerier
Størrelse (Tommer) 40x50cmx1 ingen ramme, 40x50cmx1 med ramme
Ramme No
Stil billede af tal maling af dig selv
Maleri Teknik DIY olie maleri
Model-Nummer billede af tal DIY
Materiale Lærred
Maleri Stil hånd-malet af dig
Technics Hånd Malet
Form Rektangel
materialer akryl maling maling på bomuld, nylon børste
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer