Nyhed Reduced price!
Inkjet-Heat Termisk Transfer Printing Paper For T shirt Tøj Stof Roll Størrelse 420mm*30m HT-150P

Inkjet-Heat Termisk Transfer Printing Paper For T shirt Tøj Stof Roll Størrelse 420mm*30m HT-150P

kr392.46

-16%

kr467.25

Ny vare

På lager

Tags: papir til, papir til t-shirt, papir til udskrivning, Billige papir til, Høj Kvalitet papir, t-shirt, Kina papir til udskrivning af Leverandører.

420mm*30m Light White Inkjet-Heat Termisk Overførsel Udskrivning på Papir i En Rulle Til T shirt Tøj Stof HT-150P

Bemærk:

HT-150P kan bruges til inkjet-printere og laserprintere( konicaz og OKI kun ) ,strygejern på transfer papir med Jern for!!!!!

1.Anvendelse

Dette produkt er anbefalet med voks farveblyanter, Olie pasteller, fluorescerende markører, farve blyant, Mild solvent blæk, Eco-solvent blæk, sublimation blæk -, Vand-baseret pigment eller Farvestof inkjet blæk for hvid eller Lys-farvet T-shirts, forklæder, gave, tasker, musemåtter, fotografier på dyner osv. Overførsel skaller let når det køler eller med varme, og kan anvendes med en almindelig husstand strygejern eller professionel varmen tryk på maskine.

2. Fordel For mange sorter,lille mængde af produktion. Teknologien er enkel, ikke behøver plade gør, direkte udskrivning i processen kort , sparer tid og kræfter Designet til levende resultater på hvid eller lys-farvet bomuld eller bomuld/polyester blanding stoffer Ideelle til tilpasning af T-shirts, kanvas poser, uld tøjet, forklæder, gave, tasker, musemåtter, fotografier på dyner osv. Overførsel skaller let med varmt (matte finish) eller efter afkøling (blank finish) Jern på med en almindelig husstand iron & Heat Transfer Tryk på maskiner, der holder farven og vasker godt, at holde sig til vask af faglige standarder af tekstiler

3. Stryg-på-ark Behandling

en. Udskrevet den transfer papir først. Brug venligst spejlbillede, og thencut ud af motivet uden at efterlade en margin rundt om kanterne. Tage motivet mod til bomuld, og derefter overføre det.

b. Forberede en stabil, varme-resistent overflade velegnet til strygning på.

c. Forvarm husstand strygejernet til Linned indstilling. Kort strygejern stoffet til at sikre, at det er helt glat. Brug ikke damp-funktion.

d. Strygejern overførsel papir, der anvender tungt pres. Når du flytter jern, mindre pres bør være givet. Glem ikke hjørner og kanter.

e. Fortsætte strygejern, indtil du har helt spores siderne af billedet. Hele denne proces bør tage omkring 60-70 sekunder for en 8"x 10" billede overflade. Opfølgning af strygejern hele billedet hurtigt, varme alle de transfer papir igen for cirka 10-13 sekunder.

f.Efter nogle minutter, skræl tilbage papir slået fra.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende elementer med i 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret .Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Nogen efterspørgsel eller forvirre ,pls lad mig vide, frit--Jack

Farve lys Farve
Maleri Papir Type transfer papir
Model-Nummer HT-150P-roll
Type Maleri Papir
Medium T-shirt tøj, tasker, hatte osv.
Inkjet Printer Epson ,Hp,Kanon
Strygejern På Transfer Papir Stryg-på-printerpapir
Toner Med nogle Laserprintere
Blæk Pigment /Farvestof/sublimation blæk
Mærke YUANTENG
Brug Beklædning&Textil&Stof
Pakke Størrelse 21cm x 29cm x 5cm (8.27in x 11.42in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 3.5kg (7.72lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer