Nyhed Reduced price!
Rainbow Sticker Bomb Bil Wrap Gradient Farve Mærkat Bombning Vinyl Film Boble Gratis Størrelse:1.50*30 meter/Rulle

Rainbow Sticker Bomb Bil Wrap Gradient Farve Mærkat Bombning Vinyl Film Boble Gratis Størrelse:1.50*30 meter/Rulle

kr1 494.67

-10%

kr1 679.38

Ny vare

På lager

Tags: kodak film, boble-tv, film emulsion, Billige film kodak, Høj Kvalitet boble-tv, Kina film emulsion Leverandører.

Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

Produkt Navn: Rainbow Sticker Bomb Bil Film

Varenavn Stikcer Bombe Størrelse 1.50*30 meter/Rulle (5ft*98ft) Tykkelse 0.18 mm Release Papir 140 g Materiale PVC-Pakke Størrelse 155*15*15cm/Karton Air-Release/Boble Gratis Ja Selvklæbende Høj Kvalitet Aftagelig Lim Garanti Udendørs 3 år, Indendørs 6 år Resistente Temperatur -40°c~90°c (-40°F~194°F)

1) Den sticker bomb vinyl film kan være re-løftes, flyttes og strækkes med varmepistol, kan anvendes på hele bilen(indvendige og udvendige overflade), motorcykel eller møbler eller det digitale produkt, Noget du kan lide, Bare brug din fantasi!

2) Høj kvalitet aftagelig lim, ikke at Gøre skade på din bil, maling, nogen overskydende lim ville være tilbage på den bil, efter at fjerne vinyl, din bil vil se ud som en helt ny bil-selv mange år senere.

3) Bagside af vinyl er med Air Drain/Air-Release/Aircondition, Gratis Bobler, der gør det nemt at pakke og NÆGTER bobler.

4) Beskyt din bil mod UV-stråler, Snavs, Fedt, Milde Syrer. Dekorere din bil pænt, og også beskytte din bil perfekt. Slå to fluer med ét smæk.

5) Vandtæt! Lamineret i en mat finish overlaminate for ekstra beskyttelse.

MÆRKAT BOMMMMMMB !!!!!!! Hvis du fik dit eget design sticker bomb, Bare fortæl os, at Du design, gør Vi!

Katalog og prisliste og mere detaljerede Billeder er tilgængelige, hvis du har brug for, Bare KONTAKT OS.

Vi accepterer flere betalingsmetoder, som Alipay(ESCROW), Western Union, osv. Du bedes betale inden TRE dage efter at placere en ordre. Din Betaling vil blive frigivet, når du har bekræftet levering.

Vi accepterer DROP SHIPPING, dine kunder ville ikke se nogen oplysninger om os, når de modtager pakken. Vi vil sende dine varer inden for 1-5 hverdage efter bekræftelse af betaling og bekræftelse af ordren. Vi forsøger altid vores bedste for at sende så hurtigt som vi kan, i tilfælde af forsinkelse, vil vi informere dig på forhånd. Du vil få TRACKING NUMMER efter varen er sendt. Den shipping tid er omkring 5-7 arbejdsdage af FedEx eller DHL, og Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, som skyldes, at hvert land kan have forskellige tidsplan på custom clearing, som kan tage længere/kortere tid til at inspicere dine produkter. De varer, pris og fragt omfatter IKKE FJERNTLIGGENDE OMRÅDE GEBYR og IMPORT TAXS eller eventuelle andre afgifter. Vi forbeholder os ret til at fjerne område gebyr I tilfælde af, at din leveringsadresse er FedEx, eller DHL fjerntliggende område. Og Køberen er ansvarlig for den skat(hvis nogen). Som regel skriver vi en lavere value og markér de produkter, som "GAVE" eller "PRØVE" for at hjælpe dig med at undgå eller lavere skat. Hvis du har brug for fuld værdi på forsendelse regning eller faktura, lad os venligst vide, når du afgiver ordren.

Din feedback er meget vigtig for os. Vær venlig at give os POSITIV FEEDBACK og 5 STJERNER, hvis du kan lide varer og vores service. Det er den effekt, at vi kan gøre det bedre og bedre. Hvis du har nogen problemer med de varer, bedes du KONTAKTE OS, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at beskæftige sig med problemet, og give dig en tilfredsstillende løsning. Velkommen til at sende dit spørgsmål, forespørgsler om produktet til os. Vi vil svare dig inden for ÉN arbejdsdag. Vi er her venter for din e-mail.

1

Funktion Aircondition, Gratis Bubble/Air Drain
Design Tegnefilm
Element Type Klistermærker
Emne Diameter 6inch
Item Bredde 1.50m
Emballage Leveres Emballeret
Type Lim Mærkat
Kategori PVC
Materiale Type PVC
Item Højde 60inch
Produkt Navn Rainbow Sticker Bomb Roll
Model OEM
Type Mærkat Bilen Kroppen
Mærkat Placering Hele Kroppen
Item Længde 30m
Mærke aomior
Model Navn NSSB
Pakke Størrelse 155cm x 15cm x 15cm (61.02in x 5.91in x 5.91in)
Pakke Vægt 18.0kg (39.68lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer