Nyhed Reduced price!
WW2 Kinesiske Hær Ottende Rute Hær Granat Bullet Taske Militær Ammo Tasker KN/104119

WW2 Kinesiske Hær Ottende Rute Hær Granat Bullet Taske Militær Ammo Tasker KN/104119

kr34.88

-5%

kr36.72

Ny vare

På lager

Tags: ww2 army taske, ww2 taske, hær ammunition, Billige ww2 army taske, Høj Kvalitet ww2 taske, Kina hær ammunition Leverandører.

Kinesiske Hær under anden verdenskrig ww2 ottende rute granat bullet taske

Størrelse: 28*19cm

Vægt: ca 60g

Materiale: klud

Bemærk: billedet kan være lidt anderledes, lidt i farve fra det produkt, du vil modtage, på grund af forskellige skærm. Vær opmærksom på, inden budgivning.

Forsendelse: 1. 100% af de leverede produkter er testet inden levering af QC . Vi vil sende varer inden for 1~6 arbejdsdage, når din betaling er gennemført. 2. Vores pris omfatter ikke import afgifter på grund af at forskellige lande har forskellig politik for import skat og købere er ansvarlig for told. 3. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Singapore indlæg leveringstid er 15-80 dage .Nogle lande som RUSLAND og BRASILIEN kan tage længere tid .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Pls bede os om at forlænge leveringsdato i stedet for at gøre tvist . Feedback: 1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Tag et par sekunder til at forlade positive tilbagemeldinger (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback. Negativ feedback løser ikke noget. Vi er altid villige til at arbejde ting ud !

Vægt om 60g
Type militære bullet taske
Navn ottende rute hær
Model-Nummer granat tasker
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer