Nyhed Reduced price!
Eksplosionssikker Hærdet Glas Screen Protector Film Til Alcatel One Touch pixi 3 4,5 tommer 4027X 4027D 4028A 4028E 5017D Vagt

Eksplosionssikker Hærdet Glas Screen Protector Film Til Alcatel One Touch pixi 3 4,5 tommer 4027X 4027D 4028A 4028E 5017D Vagt

kr8.58

-25%

kr11.46

Ny vare

På lager

Tags: screen protector film, protector film, glas skærm, Billige screen protector film, Høj Kvalitet protector film, Kina glas skærm Leverandører.

Eksplosionssikker Hærdet Glas Screen Protector Film Til Alcatel One Touch pixi 3 4,5 tommer 4027X 4027D 4028A 4028E 5017D Vagt, Beskrivelser Premium hærdet Glas Skærm Protektor til Alcatel One Touch pixi 3 4,5 tommer , den er lavet for at beskytte LCD-mod skader og ridser med specielt forarbejdet af glas, der er blevet forstærket for at øge støddæmpning.Hele overfladen af glas er gennemsigtigt, og bagsiden er beklædt med en stærk silicium lim til nem installation. Når den er installeret, er der ingen mellemrum mellem LCD og glas, som betyder, at den berøringsfølsomme skærm følsomhed er upåvirket. Skærmen Professionel Vores skærmbeskyttere fremstillet af den højeste kvalitet materiale. De er gale, fra de nyeste high-tech produktion af udstyr. Tekniske Funktioner Ultra-tynde glas(T≈0,3 mm) kan behandles ved skærpelse under høj temperatur på 420. Bekvemmelighed for montering og demontering. Tykkelsen af stress lag:12um; tykkelse af overflade: 9H Fem kraft af et styrket glas membran Super modstandsdygtig over for ridser, slid, eksplosionssikre, og vand-bevis, anti olie Automatisk udstødning boble, boble forebyggelse, bekæmpelse af bakterier, anti glare anti-stråling med Høj følsomhed til at røre ved billedet er klart, fremhæve tre-dimensionelle forstand, at forbedre den visuelle effekt Lang tid brug af øjnene, er ikke let at træthed, beskytte syn bedre Enkel og praktisk brug, og ingen boble. Forhindre elektroniske bølger på den menneskelige krop skade. Det påvirker ikke den mobiltelefon tilfælde.

\\

Alle vores hærdet glas skærm beskyttere har rengøring af værktøj

Hurtig transport instruktioner og Feedback: (1) læs Venligst vores vare specifikationer ovenfor omhyggeligt bekræfte, hvad du har brug for. (2) Du online chat eller efterlade en besked på vores projekt her, det er intet problem med vores levering deadlines og pris. (3) Hvis det produkt, vi har yderligere krav, så tøv ikke med at kontakte os. Han gjorde nogle bemærkninger om: (1) Kina Post pakkepost leveringstid er omkring 15-35 dage (nogle har brug for omkring 40 dage), bare en lille smule tålmodighed, og vente på din pakke. (2) Du kan også overveje andre Hurtig (EMS E-mail-Po) leveret 28 dage. (3) kontakt, hvis der er nogen beskeder er ikke usædvanligt med os. (4) Vær venlig at sende dine forslag, du ved noget bedre end os. Vi sætter pris på dine gode ideer. (5) Vi vil ikke afgift eller indkomstskat. (6) Vi leverer hurtig levering, normalt 1-3 dage til at forberede. Dette er sandsynligvis den specifikke krav i den tid, og dine data vil blive opnået. (7)), vil vi gerne fortælle dig en tracking nummer efter vi sende din vare. vigtig Meddelelse: Kunderne skal sikre, at dens nationale tillade import af produktet køb. Hvis du er usikker på, om dit land gør det muligt for disse produkter, er Vi foreslår, at du kontakter brugerdefineret for bekræftelse. Vi vil ikke være ansvarlig for tab som følge af, at told konfiskation køber. Anmeldelser fra vores service: 1. Hvis du er tilfreds med de varer, levering, bedes hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig. 2. Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. 3. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os, og send beskeder til enhver tid, før du forlod den første negativ feedback eller åbne enhver tvist på Alibaba. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at løse problemet, ikke lever op til din tilfredshed. 4. Vi vil bestræbe os på at forbedre hele vores system, at tilfredsstille alle vores kunder kan lide det. Vores 1. At have en konkurrencedygtig pris for kunder fra det Østlige eksport af varer af høj kvalitet. 2. At med vores kunder for at opbygge en virksomhed. 3. For at maksimere rentabilitet og konkurrenceevne i vores internationale købere. 4. Hvis du har brug for et stort antal produkter. Du kan kontakte os for konsultation, for at give kunderne en bedre pris! Jeg ser frem til at gøre forretninger med dig i den nærmeste fremtid, og jeg lover, at jeg vil give dig den bedste pris og den bedste service!

Kompatibel Telefon Brand Toshiba
Pakke No
Bruger mobiltelefon
2.5 D ' Arc Ja
Kant-til-kant Dækning Ja
Funktioner Ultra-tynd,Ridse Bevis,Let at Installere
Mærke MAKISS
Rigtig Hærdet Glas Ja
Materiale Hærdet Glas
0.3 mm ultra tynd Støtte
Type Foran Film
Farve Gennemsigtig
Med en stærk kasse pakke Har
Med Retail Pakke No
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 8cm (9.84in x 5.91in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer