Nyhed Reduced price!
Stick Backsplash Fliser til Badeværelse og Køkken 12

Stick Backsplash Fliser til Badeværelse og Køkken 12"x12" Skræl og Stick Fliser med 6 Stykker

kr214.50

Ny vare

På lager

Tags: fliser gave, fliser fliser, fliseskærer, Billige fliser gave, Høj Kvalitet fliser fliser, Kina fliseskærer Leverandører.

Nem DIY-skræl og stick fliser begrebet mosaik mærkat smart fliser er lavet af en selvklæbende underlag toppet med en gel komponent kaldet epoxy harpiks, præget 3d epoxy harpiks og tilbyder en fantastisk visuel effekt. fliserne er tynde og lette, at de kan installeres på få minutter på en ren og glat overflade uden rod eller specialiserede værktøjer, og aldrig knække med tiden.Badeværelse wall tile backsplash er også en økonomisk mur, der dækker materiale, hvis du får flise-af samme design, skal du bare skræl dem og ændre en ny stil. Art3dTM mosaik mærkat tilbyder veracious samlinger til at møde dig forskellige smag.Badeværelse backsplash fliser er let, nem at håndtere, klippe og vedligeholde, de vil forblive på dine vægge, så længe du ønsker dem til at være. Fliserne kan også nemt installeres direkte over eksisterende paneler eller glat overflade. Specielt designet til køkken backsplashes og badeværelse backsplashes, fliser er modstandsdygtige over for varme stovetops og fugtighed af badeværelser (ikke til brug i brusebad).

Nem Gør-Det-Selv

Trin 1-bør Du grundigt rene og tørre din væg.

Trin 2-Overlapning fliser og injektionsmørtel linjer, peel off opbakning og holde sig side om side til en sømløs udseende.

Trin 3-Tryk fast efter bekræftelse af sted.

Venligt Minde

- Fliser bør ikke have direkte kontakt med ild, damp eller submerse i vand. Du må ikke installere fliser mindre end 16 inches væk fra toppen af brændeovnen.

-Ru overflader, såsom porøst træ, præget af keramiske fliser eller struktureret tapet er ikke egnet til at installere.

- Hærdningsperioden er 2 dage, efter du har installeret dem på din væg (21 dage for den nymalede vægge).

- De nye ankom skræl og stick væg fliser kan have lidt gel lugt. Duften vil sprede sig i 2-3 dage.

- Hvis du vil fjerne et felt, du kan bruge en hårtørrer til at varme limen og træk blidt starter med hjørnerne.Så brug et rengøringsmiddel til at fjerne overskydende lim, der er efterladt af skræl og stick fliser.

Stil Moderne
Tema Mønster
Scenarier Væggen
Materiale Harpiks
Mærke Art3d
Mønster 3D Klistermærke
Model-Nummer A17038P6
Klassificering Til Væggen
Specifikation Multi-piece Package
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Pakke Størrelse 33cm x 33cm x 3cm (12.99in x 12.99in x 1.18in)
Enhed Type masse (6 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer