Nyhed Reduced price!
ZB-025-1 Chokolade Poker Tabel Vandtæt Suited Speed Cloth, Bredde 1,5 M

ZB-025-1 Chokolade Poker Tabel Vandtæt Suited Speed Cloth, Bredde 1,5 M

kr98.08

Ny vare

På lager

Tags: hastighed klud, poker hastighed klud, poker tabel klud, Billige hastighed klud, Høj Kvalitet poker hastighed klud, Kina poker tabel klud Leverandører.

Produkt Beskrivelse:

ZB-025-1 Chokolade Poker Tabel Vandtæt Suited Speed Cloth

Bredde: 1,5 M

USD16/Meter, fragt inkluderet, for at fremme

Hvis du bestiller 2 meter, 3 meter, eller flere målere, vi normalt vil skære alle de målere, du har bestilt, i ét stykke, medmindre du forlader budskab til os og sagde, du skal bruge 1 meter / pc.

Vi gør på denne måde, for I det tilfælde, at vores kunder har brug for længere klud såsom 3 meter i én, men får 3 stk i en meter, fordi hvis du bestiller 3 meter og 3 meter i ét stykke, og du senere ændre dit sind, når du modtager denne pakke, kan du nemt skære det i stykker.

BEMÆRK: Dette produkt er skåret til for, og kan ikke returneres til en tilbagebetaling

Forsendelse:

Gratis forsendelse Varer normalt vil blive afsendt fra Kina Post. Det vil normalt tage 15-25 arbejdsdage efter at være blevet sendt som luftpost. Nogle gange vil det være forsinket på grund af told eller vejr problem, og formentlig udvides til at omfatte 30-45days i forskellige sager.

Regionen

Shipping Agent

Behandling & Levering

USA, Canada

Kina post, luftpost

20-25 dage

STORBRITANNIEN, IR -, Vest-Europæiske

Kina post, luftpost

20-30 dage

Øst Europa

Kina post, luftpost

20-30 dage

Mellemøsten

Kina post, luftpost

20-30 dage

Australien, New Zealand

Kina post, luftpost

20-30 dage

Asien land

Kina post, luftpost

20-30 dage

Afrika land

Kina post, luftpost

25-40 dage

Sydamerika

Kina post, luftpost

20-30 dage

Forsendelse:

Efter at have afsluttet din betaling, vil din ordre blive behandlet inden for 7 dage. Vi vil sende din pakke til Kina Post inden for 7 dage. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille vores kunder. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, du har modtaget, skal du sende det tilbage inden for 15 dage med forudbetalt fragt til parcellen i din ende. I mellemtiden bedes du sikre, at de elementer, der er i de oprindelige vilkår. Eventuelle skader eller tab, for de returnerede varer, de køber, der vil tage ansvar uden refusion. Det er købers ansvar at gøre krav på fra logistiske virksomhed for skade eller tab under den lange rejse transport.

Feedback:

Vi høj pris på din positive feedback. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at levere de løsninger, du er tilfreds.

Farve brun
Type Texas Poker
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type Meter
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer