Nyhed Reduced price!
MIYOCAR Personlig -et navn 2016 håndlavet blå hvide perler dummy klip holder pacifier klip sut kæde til baby

MIYOCAR Personlig -et navn 2016 håndlavet blå hvide perler dummy klip holder pacifier klip sut kæde til baby

kr34.94

-5%

kr36.78

Ny vare

På lager

Tags: sutten kæde, dummy klip holder, klip sut, Billige sut kæde, Høj Kvalitet dummy klip holder, Kina klip sut Leverandører.

Velkommen til vores butik!

Ny!!! 2016 Sjov og personlig pacifer klip til babys,kan du vælge den farve Grosgrain bånd og klip,og kan lade alle ord, du ønsker at vise i det klip!

Ikke skal til at lede efter pacifer eller bidering,og ingen beskidte pacifer,bidering eller legetøj mere!Befrielsen mors hænder,Gode venner for mohers.

Anmærkninger:Barnet blive taget sig af i gode og sikre miljøet,kunderne skal vidst, at disse klip er håndlavet,selv om vi har forsøgt bedste for at gøre det sikkert nok for børn at bruge, men barnet kan ikke bruge uden voksen ud over,og ikke kan bruge, når baby sover.du regelmæssig check-klip og stoping at bruge det, hvis en skade sker.

Produkt information:

Hvordan du bruger : Åbn clipsen og sæt det med baby tøj, og derefter den anden side komme gennem pacifet eller bidering, og tryk derefter på knappen.

Størrelse: Omkring 28-32cm, men fordi dette produkt er håndlavet, så kan det være, at der vil være en vis afvigelse,sted for hjælp acceptere.

Materiale: Høj kvalitet Grosgrain bånd,plast klip og Acryl Perler

Package: 1stk/taske

Hvordan til at placere rækkefølge:

Send os navn, når du afgiver bestilling, eller til venstre for dit navn, i den rækkefølge bemærkninger.

Vis produkt

Sutten er ikke indeholde

5 stjerner feedback fra vores dejlige kunder:

Forsendelse

Lovet af Sælger

Alle de produkter, vi tilbyder, er af høj kvalitet og konkurrencedygtig pris.Helt tro os, at den vare, vi leverer dig er at matche til prisen.

Forsendelse

Kort behandlingstid:Efter at vi får en bekræftelse på din betaling fra vores butik, vil vi sende dine varer inden for 3-7 dage .Gratis fragt vi vil bruge Kina anbefalet post eller Hongkong anbefalet post. hvis du har noget problem om shipping bedes du venligst lad mig det vide .

Vi vil underrette dig, så længe varen er afsendt.

Elementer vil ankomme i 5-20 arbejdsdage normalt.

Told

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.

Vi sender dine pakker som gave, og erklærer, at regningen værdi under $50 til at prøve vores bedste for at undgå at din told gebyr.

Returret

Når du har modtaget pakken, bedes du kontakte os inden for 3 dage, hvis du ikke er tilfreds, eller der er skader i forbindelse med transport. Men du skal give os billeder af dem at bevise det.

Hvis du ønsker at returnere varer, bedes du holde dem i samme stand som den var sendt. Vi vil refundere dig efter vi har modtaget det, men tilbagebetaling, vil beløbet inkluderer ikke forsendelses omkostninger.

Der kan gå op til 5 arbejdsdage for os at behandle dine returnerede varer.

Positive Tilbagemeldinger

Feedback er meget vigtig .

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, Skrive en god feedback til os, så vil vi gøre det for dig også, og give dig mere rabat på næste ordre.

Hvis du er utilfreds med vores produkter, bedes du don?t give os negativ feedback med det samme. Kontakt os først, vi vil give dig en god løsning. Hvis ikke, Post Negativ feedback er ikke for sent.

Kontakt Os

Hvis der er andre problemer, er du velkommen til at kontakte os! Vi vil svare dig så hurtigt som muligt!

Størrelse 1pcs/bag
Mønster Type Udskriv
Mærke MIYOCAR
Model-Nummer DC001
Materiale Funktion Latex Fri
Emballage 1 stk/pose
Type Sut
Materiale Grosgrain bånd knyttet til en plastic-clip
Alder > 4 måneder
Mængde Hundrede
Pakke Størrelse 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer