Nyhed Reduced price!
Hulusi Fløjte Forbedret Bas D-Tasten Hulusi Fløjte Til-tone Folk Kinesiske musikinstrumenter Professionnelle Kinesiske Flauta Hulusi Bas D

Hulusi Fløjte Forbedret Bas D-Tasten Hulusi Fløjte Til-tone Folk Kinesiske musikinstrumenter Professionnelle Kinesiske Flauta Hulusi Bas D

kr288.24

Ny vare

På lager

Tags: bas-fløjte, bass-tast, bass music instrument, Billige bas-fløjte, Høj Kvalitet bass-tast, Kina bass musik instrument Leverandører.

Hulusi Fløjte Forbedret Lille Hul Afstand Bas D-Tasten TIL-TONE Fløjter Hulusi Folk-Instrument Professionnelle Musikalske Instrumenter Fløjte Kinesiske Flauta

Vi sælger kun konkurrencedygtige produkter. Du må ikke sammenligne vores produkter med andre lav pris produkter, alle produkter vil blive kontrolleret lyd som professionel musiker, og med over 4 gange, før lager,vil vi ikke sende ukvalificerede produkter til købere, er du velkommen til at købe,youget, hvad du betaler for!

Cucurbit fløjte, Kinesiske navn "Hulusi", er en slags nationale musikinstrumenter jeg Yunnan-provinsen, Kina. På grund af synd unikke smukke klang, den klassiske udseende, blød og elegant lyd, lad i lære, er elsket af en række musik-elskere.

Cucurbit fløjte tilhører en form for fløjte musikinstrument, det er sammensat af et græskar og til (eller tre) af bambus rør, øverste del af græskar er slagger munden, de tre bambus rør forbundet med græskar er lyd, rør, blandt dem, der er den længste og tykkeste da jeg i midten er den vigtigste lyd rør, der er seks fingering huller på forsiden, et andet hul (den syvende fingering hul) på bagsiden af de vigtigste lyd-rør. Der er også en lyd-hul snøring og huller jeg bunden af bagsiden.

Vice lyd rør installeret med reed uden fingering hul, derfor vice rør indsat jeg venstre eller højre side af main-rør, er jeg med dig, tage proppen jeg bunden af vice rør, vice rør vil lave en lyd med den primære rør sammen , mænd, vice rør kan kun gøre en melodi. Når man spiller, hvis vigtigste rør og vice rør åbnes sammen, 3 rør lave lyde sammen, mænd melodien er kun fra de vigtigste rør, vice rør kun gør harmony-effekten med en enkelt tone, der vil gøre lyden dæmpet skønhed.

Hulusi ofte brugge til at spille folkemusik afholdt sange, mest velegnet til gengivelse af musik eller danse musik med glat melodi, mere lange toner er blot, kombination tone er rig, musik og blot en smuk harmoni, bedre kan udtrykke de tanker og følelser jeg spillerne.

Smagsprøve til at vælge: Bas D-tasten.

Den Hulusi vil være pakning med et læder etui og en Kinesisk knude.

Kvalitetsgaranti:

Vi har professionnelle QC team for på sikre, på produkter af høj kvalitet og rettelser pakning jeg hver enkelt forsendelse.Vi er sikre på, på vores musikalske instrumenter er nøjagtige tone, attraktive lyd, jævn præstation og yndefulde udseende. Hvert produkt bliver kontrolleret og testet inden levering, så vil vi tilbyde grave produktet gud kvalitet, mænd lav pris, vi tror, du vil få en tilfreds produkt fra os.

Fortalt-Udgivelse(Less eller ingen Fortalte Afgifter For Varer Spise!)

Vi vil levere konto og rapport varens værdi af USD 5 til 10.Du kan være nødt til at betale fortalt.Mænd toldmyndighederne vil åbne pakken og omvurdering af de produkter, nogle gange,Vi har nok erfaring til at hjælpe grave med at få produktet via en sikker måde.

Returnerer:

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge på at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Vi sætter stor pris på din mening og forslag, som køber,vil vi gøre vores bedste for at få de mest positive tilbagemeldinger til rådighed.hvis du ikke kan lide vores produkter for enhver årsag,er du velkommen til at sende os din feedback,vi vil sætte pris på det meget!Venligst kontakt mig direkte, inden de forlader en neutral eller negativ feedback!

Vi Vil Løse Ethvert Spørgsmål, Du Kan Møde jeg Vores Forretning!

Jeg Tror på Gud og Bruge Hjertet til at Gøre Alt!

Til Sidst ønsker dig en dejlig shopping hende!

Kinesiske Cucurbit Fløjte Hulusi Harpiks Græskar Flauta Hulusi C/ Bb-Tasten Blå og Hvid Porcelæn Kalabas Fløjte Hulusi Folk-Instrument

Model-Nummer 0012 Hulusi
Sivene materiale kobberphosphid
Tone D
Mærke SevenAngel
måder at få lyd to-tone / to rør udtale
Navn Cucurbit Fløjte Hulusi
Pakke Vægt 0.7kg (1.54lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 20cm x 20cm (19.69in x 7.87in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer