Nyhed Reduced price!
Mode LOL Slægt Ulv og Lam Maske Halskæde Gave Slægt, den Evige Jægere Halskæde til Par

Mode LOL Slægt Ulv og Lam Maske Halskæde Gave Slægt, den Evige Jægere Halskæde til Par

kr11.59

-4%

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: halskæde, halskæde for par, halskæde gave, Billige vedhæng halskæde, Høj Kvalitet halskæde til par, Kina halskæde gave Leverandører.

LOL Slægt Ulv og Lam Maske Halskæde Gave Slægt, den Evige Jægere Halskæde Descripion: 100% Nye Brand Materiale:Legering Farve:som billede Pakning i prisen:1STK/masse

betaling vi accepterer Paypal, T/T, Western Union Feedback på Din Feedback er virkelig vigtigt for os. du efterlade store feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter eller service. Efter at have modtaget den feedback, vi vil gøre det samme for dig. Tak. Vær venlig ikke at efterlade en negativ feedback, før at kontakte mig. Vær venlig at informere os, vil Vi gøre vores bedste for at opfylde dine krav.

Returret

Garanti på 100%. Hvis du har nogen utilfredshed med vores varer, når du modtager, skal du bare være velkommen til at kontakte os inden 7 dage.

vi kan tilbyde gratis ombytning eller tilbagebetaling. Tilbagebetaling er den endelige auktion pris minus Groendalspark.dk fradrag af omkostninger (business-kommissionen).

Tilbagebetaling vil blive udført, når de elementer, der er vendt tilbage i original stand. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når der returneres, vil køberen være ansvarlig for sådanne skader eller tab, vi vil ikke betale køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at anmode om et krav med logistiske virksomhed i forhold til erstatning. Om os Vi er Smykker Manufacter,vi er specialiseret mode smykker,der hovedsagelig er Zircon ringe, perle ringe, rinestone ringe,naturlige sten-ringe, rustfrit stål ringe, agat ringe og så videre.vi sælger også halskæde,armbånd,øreringe.OEM-bulk&prøveperiode rækkefølge er velkommen, Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, vi vil svare dig inden for 24 timer, og gør vores bedste for at opfylde dine krav,det vil være os en stor glæde, hvis vi kan give dig en ophidset Køb erfaring.Vi håber, at vi kan starte de langsigtede forretningsmæssige samarbejde.

Metaller Type Zink Legering
Form\mønster Geometriske
Kompatibilitet Ingen
Model-Nummer LOL Slægt, den Evige Jægere Halskæde
Materiale Metal
Funktion Ingen
Mærke guangrong smykker
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Bøde eller Mode Mode
Vedhæng Størrelse 2.5/3.5*1.5 CM
Kæde Type Kæde
Køn Unisex
Stil Trendy
Element Type Halskæder
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer