Nyhed Reduced price!
Vietnamesisk Kaffe Filter I Rustfrit Stål Kaffefaciliteter Pot Indgyde Cup, Der Serverer Lækre Husstand Og Tilbehør S/L F20

Vietnamesisk Kaffe Filter I Rustfrit Stål Kaffefaciliteter Pot Indgyde Cup, Der Serverer Lækre Husstand Og Tilbehør S/L F20

kr12.44

-9%

kr13.79

Ny vare

På lager

Tags: Tilbehør, tilbehør, tilbehør og, Billige Tilbehør, Høj Kvalitet, tilbehør tilbehør, Kina tilbehør og Leverandører.

Funktioner:

Den traditionelle måde at lave Lækker kaffe. Denne Kaffe Filter (Phin) bruges i Coffee shops i hele Vietnam. Nu kan du gøre Ca Phe Sua Da derhjemme. Kraftig Rustfrit Stål (Inox). Bygget til at holde i mange år. Designet er let at bruge og hurtig at rengøre bagefter. Opvaskemaskinen. Tung Vægt Tyngdekraften Spjæld for at forhindre og "blomstrer" og flyder på vandet. Tip: Hæld en lille vand, og vente et par sekunder for og grund til at blive mættet, før fyld kammeret med vand. Vi anbefaler at prøve Anni Kaffe eller Trung Nguyen Og som de har den rette Maler. En Fantastisk Måde At Gøre Og Hurtig, Billig, Genbrugeligt, Let til at rejse,eller backpacking.

Specifikationer: Type:S/L Farve:Sølv Materiale:Rustfrit Stål Størrelse: S:8x5cm/3.15x1.97" L: 9.5x6cm/3.74x2.36" Mængde: 1Pc Bemærk: 1.Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer 2.Tillad 0-3cm fejl på grund af manuel måling. pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud. 3.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak!

Pakken indeholder: 1Pc x Vietnamesisk Kaffe Filter (Uden retail package)

Farve S, L
Materiale Rustfrit Stål
Mærke OOTDTY
Pakke Størrelse 12cm x 12cm x 8cm (4.72in x 4.72in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.12kg (0.26lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer