Nyhed Reduced price!
3D LED bordlampe Illusion Farverig Touch Cool Stil Nat Lys Jul Sjov Gaver, Romantisk Ferie, Søde Kreative Gadget

3D LED bordlampe Illusion Farverig Touch Cool Stil Nat Lys Jul Sjov Gaver, Romantisk Ferie, Søde Kreative Gadget

kr91.89

Ny vare

På lager

Tags: 3d led bordlampe, Night Light, lampe stil, Billige 3d led bordlampe, Høj Kvalitet nat lys, Kina lampe stil Leverandører.

3D LED bordlampe Illusion Farverig Touch Cool Stil Nat Lys Jul Sjov Gaver, Romantisk Ferie, Søde Kreative Gadget, Når vi første gang så den Bulbing Lys, vi kunne ikke tro vores øjne. Hvad vi oprindeligt troede, var en smukt belyst tre dimensionelle skulptur var i virkeligheden en 2D-illusion! Lavet kæmning af kemofibre med naturlige materialer, Bulbing er et lys som ingen anden. Selv om dine øjne kan ikke tro det, den øverste del er et stykke akryl måling kun 5 mm i tykkelse! Det sidder på et træ base at skabe en stilfuld og elegant lampe. Meget detaljerede, præcise, fine linjer kommer sammen for at skabe 3D-illusion, som ser ud til at have form og dybde, men det hele er et trick af sind! Den Bulbing lampe lyser ved hjælp af Lysdioder, der aldrig kan få varm endnu producerer en opvarmning glød. Fordi det er koldt at røre ved sin perfekte til børneværelset, men du kan være sikker på at det vil se godt ud i ethvert rum. Den øverste del simpelthen virker ved at reflektere lys og lysende optrukne linjer i overfladen, plus det kan være let fjernes, og erstattes med et nyt design, der passer til dit humør eller værelse. PRODUKT FEATURES Måler ca. : 223*158*87mm Mikro-USB-og kælder Originale og kreative stykke kunst Beroligende lys Foranderligt top stykker Akryl aldrig få hot – sikker at røre Akryl top stykker Lys passerer gennem akrylglas Lysende LEDs Meget detaljerede fine linjer skabe illusioner Kun 5mm tyk ud til at være 3D-design Pakkens Indhold: 1 x 3D Nat Lampe 1 x micro USB strømkabel 1 x Kælder Tilbage til Fremad med discount produkter, Produkt vis: Tilbage til Fremad med rabat produkter SLONG LYS er den Professionelle LED Designs Og LED møbelfabrik fra Kina.

Vi har mange års erfaringer i LED-Design Og LED Møbler. Vi er specialiseret i LED stol,LED-gulvtæppe ,LED bord ,LED bardisk, LED potter, LED vandtæt bold, LED spande, LED bordlampe , LED-Kopper, og så videre. Vi kan være baseret på dine krav på at fremstille produktet. Vi leverer den høje kvalitet og konkurrencedygtige pris.

Shipping Sigt

Vender tilbage

Kontakt Os

Tilbage til Fremad med rabat produkter

Form Hjelm
Model-Nummer SL-3DCFL-0046
Accessary USB-kabel og kælder
Produkt Navn Model 3D LED nat Lys
Lys Kilde LED Pærer
Type Atmosfære
Spænding 5V
Batteri Type USB-kabel
Produkt Størrelse 223*158*87mm
Strømkilde AC
Er Batterier Kræves No
Certificering UL,CQC,CE,FCC,GS -, RoHS -, EMC,LVD,PSE,VDE,SAA,CCC
Farve 7 farveskift og 1 blinkende tilstand
Brug Ferie
Er Pærer I Prisen Ja
Er Batterier Inkluderet No
Element Type Night Lights
Mærke AOKELI
Krop Materiale Akryl
Watt 0-5W
Elproduktion Touch
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 22cm x 8cm (11.81in x 8.66in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer