Nyhed Reduced price!
Baby-Trøjer Børn Drenge Foråret Efteråret Spædbarn Cardigan til Pige Trøjer Baby Rullekrave Strik Tøj, Overtøj til Børn

Baby-Trøjer Børn Drenge Foråret Efteråret Spædbarn Cardigan til Pige Trøjer Baby Rullekrave Strik Tøj, Overtøj til Børn

kr108.87

-9%

kr120.95

Ny vare

På lager

Tags: cardigans til piger, spædbarn cardigan, sweater børn drenge, Billige cardigans til piger, Høj Kvalitet spædbarn cardigan, Kina sweater børn drenge Leverandører.

Nye dreng vinter efterår spædbarn baby Tegnefilm sweater dreng pige barn sweater baby turtleneck sweater børn overtøj sweater Nye ankomst Bemærk: 1.Tillad 2~3cm forskel på grund af manuel måling. Du bedes venligst bekræfte din størrelse, før du køber. Tak! ! 2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model. Tak og glad køber! Beskrivelse

Farve:som billede

Pakning: China post, luftpost

Velegnet sæson: forår,efterår

1LOT=1 pc

- Det accessaries er Ikke inkluderet i prisen.

Størrelse:

Bemærk:undersøg de nærmere detaljer størrelse med din inden for.

Tip til valg af korrekt størrelse: 1. Bruger lignende tøj til at sammenligne med størrelsen. 2. Vælge en større størrelse, hvis din størrelse er de samme som hjemme måling Size chart Opmærksomhed: 1. Venligst ignorere tag størrelse kommer med kluden. Tag størrelsen nogle gange kan være en større end vores beskrivelse størrelse, fordi de er for Kinesere. Vi er 1 eller 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk. 2.Da forskellige computere vises farver forskelligt, farven af det faktiske element ma y, kan variere lidt fra ovenstående billeder, tak for din forståelse.

. Forsendelse:

Når du afgiver en ordre, pls vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for X dage, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Pls bemærk, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Vender tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig hvis du returnerer varer, uanset årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skade for tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse

Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra du har fået varen leveret. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. Før returnering af varer, pls bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, pls sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Pls kontrollere specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, pls kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service, hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, pls velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service

Kid OS Size 3T, 4T, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Mønster Type Dyr
Technics Computer Strikket
Materiale Bomuld
Krave Rullekrave
Navn På Afdeling Børn
Tøj Længde Almindelig
toddler dreng cardigan drenge trøjer
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Køn Drenge
Mærke preax
rullekrave for piger cardigan til piger
baby sweater bluse til piger
Dekoration Mønster
Element Type Rullekrave, Mock
drenge tøj sweater til en dreng
baby pige tøj baby boy tøj
sweater til en dreng børn sweater
Model-Nummer WBB1140806106
Stil Casual
Lukning Type Single Breasted
Ærme Stil Almindelig
cardigan til piger Rullekrave til en dreng
sweater girl rullekrave for piger
Ærme Længde(cm) Fuld
Pakke Størrelse 28cm x 25cm x 10cm (11.02in x 9.84in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer