Nyhed Reduced price!
High-end design afrikansk bomuld bazin stof med håndlavede perler og sten 2yards +2 m +3 m nigerianske stof AYZ-33

High-end design afrikansk bomuld bazin stof med håndlavede perler og sten 2yards +2 m +3 m nigerianske stof AYZ-33

kr575.14

-30%

kr821.64

Ny vare

På lager

Tags: bazin stof, designer stof, afrikansk bomuld, Billige bazin stof, Høj Kvalitet designer stof, Kina afrikansk bomuld Leverandører.

start

slutproduktet vis

Før du bestiller i det stof, du har brug for at vide om følgende oplysninger 1.Vores stof er af god kvalitet stof,vi bruger behageligt bomuld materiale til at gøre det. 2. Vi er en fabrik ,kan vi tilbyde dig engrosprisen for jer alle,hvis du har brug for mange stykker stof. 3. Hurtig levering ,kan vi sende stof fastly, hvis betalingen kom til vores Groendalspark.dk konto. Nogle lande måske vil oplade import skat i tolden.Især i Europa, hvis told skat anmodes om køber er ansvarlig for det ,Hvis køber ikke klart, told-og lad den parcel vender tilbage ,vi er i stand til at refundere betaling.

Alle elementer er taget i form,men nogle gange ,på grund af lys eller skydning vinkel er forskellige,og personlige forståelse af forskellige farve vil resultere i farve forskel problem,er dette problem ikke hører til problemer med kvaliteten.Hvis sind off farve,skal du være forsigtig med at købe.

Efter du har afgivet ordren ,vi har brug for 1-3 dage til at forberede ordren så vi kan sende det ud.Vil vi bruge DHL,UPS,Fedex,TNT til transport,vil vi vælge en, som vi har brug for.Normalt vil det tage 4-7 dage at have modtaget,hvis du har brug for andre måder at levering det,så lad mig det vide.

Hvis du bestiller en forkert vare, eller du ikke kan lide produktet ,afkast er accepteret, men køber skal betale tilbage shipping gebyr,og vi kan refundere produktets beløb uden fragt gebyr.

Din feedback er meget import til os ,bedes du venligst give os 4 eller 5 stjerner feedback,hvis stoffet satify dine krav,hvis ikke,bedes du kontakte os i tide.Vi vil gøre vores bedste for slove det.

Model-Nummer AYZ-33
Strikket Type Warp
Pakning Plast
Ruskind Stof Type Ingen
Produkt Navn Bazin kjoler bomuldsstof
Materiale bomuldsstof
Technics Vævet
Stil Bazin bomuldsstof
År To tusind atten
Bredde 1.3 - 1.5 yards
Vægt 2KG
Nonwoven Technics Termisk Bundne
Item Bazin bomuldsstof
Brug Bryllup kjole,taske,tøj,
Funktion Anti-Bakterie
Mønster Coated
Produkt Type Bambus Fiber Stof
Type brocade fabric
Farve som billede
Pakke Størrelse 10cm x 20cm x 8cm (3.94in x 7.87in x 3.15in)
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Enhed Type masse (5 M/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer