Nyhed Reduced price!
AMERIKANSKE Fast Flydende Kvælstof Sprøjte 500 ml 16 oz

AMERIKANSKE Fast Flydende Kvælstof Sprøjte 500 ml 16 oz

kr980.78

Ny vare

På lager

Tags: sprøjte, Billige sprøjte, AMERIKANSKE Fast Flydende Kvælstof Sprøjte 500 ml 16 oz.

Jeg n for at gøre toldbehandlingen problemfrit og har modtaget din vare jævnt, skal du bedes venligst nedenfor ting.

1. Brasilien kunder. P lease forlade din CPF eller CNPJ nummer, når du afgiver din ordre.

2. Rusland kunder. Sørg for, modtagernes navn er dit fulde navn, og der er en SRSP pick-up service station i byen, før du placerer en ordre.

Opmærksomhed : i Henhold til seneste RU told-politik, kan køber skal give passport-oplysninger, link af varer og Skatte-ID, når du importerer. Transportøren vil teksten køber, når varerne ankommer i RU. Så sørg for at du har et gyldigt mobilnummer, når du bestiller.

3.Told og Skat . Told og import afgift vil blive betalt af købere. Bedes du kontakte transportøren til at gøre toldklarering i gang, eller der kan være forsinkelse !

4. Andre. Hvis køber 2 stk eller flere produkter i en ordre, bedes du betaler IKKE, før vi ændrer prisen for dig, fordi Groendalspark.dk system kan fejlbedømme forsendelses omkostninger,

Mange tak for dit samarbejde! Funktioner 500 ml (16 oz Med 9 frosne hoveder (8 uden hul, og 1 med hul), Rør (den buede rør forbundet til låg), Flydende Kvælstof, Kop, låg låget af flydende kvælstof cup (forbundet med rør), skift (en del af låget) cup er bygget af dobbelt lag rustfrit stål, anti eksplosion, knæk og rust Komfort, lette vægt, styrke stål, høj køle-effekt, nem at betjene, typer af Frosne Hoveder Tips Der er ikke knap for flow-styring på håndtaget af det. Men Den sprøjte har en switch på læben, bare dreje det, så du kan styre strømmen. Og blandt de 9 frosne hoveder der er 8 frosne hoveder uden hul og 1 frossen hoved med hul. Du må ikke holde stålrør at dreje låget. Det er ikke egnet til lang opbevaring af flydende kvælstof (storage tid mellem 12 - 20 timer i henhold til den omgivende temperatur.) Der er ingen flydende kvælstof inde, til praktisk transport. Så du er nødt til at købe flydende kvælstof alene, tak for din forståelse.

Diameter 7.9 cm (3.1")
Kapacitet 500 ml
Håndtag 11,5 cm (4.5")
Brutto vægt 2000 g / 4.4 bls
rør 11 cm (4.3")
Højde 22 cm (8,7")
Dække Diameter 5 cm (2.0")
Type andre
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 23cm x 13cm (15.75in x 9.06in x 5.12in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer