Nyhed Reduced price!
Carbon fiber 31.6 tilbage grad UD mat Cykel Sadelpind Mountain Road Bike Sæde Post 27.2*400mm

Carbon fiber 31.6 tilbage grad UD mat Cykel Sadelpind Mountain Road Bike Sæde Post 27.2*400mm

kr257.47

Ny vare

På lager

Tags: road bike sæde indlæg, cyklen sæde indlæg, sadelpinden, Billige road bike sæde indlæg, Høj Kvalitet cykel sæde indlæg, Kina sadelpinden Leverandører.

BESKRIVELSE & MATERIALER • Carbon Fiber komposit-konstruktion. • Forstærket bremse håndtag zoner • carbon væve ud Materiale: Full Carbon Fiber (forsiden af den side, for de forfalskede legering) Diameter: Φ27.2 / 31.6 x 400mm Offset: 25mm Main Farve: UD Finish:Mat

Vægt: 200+/- 5g(31.6 mm x 400 mm)

185 +/- 5 gr ( 27.2 mm x 400 mm ) Cykel Type: Udsigt/Road Bike Rytter maksimale vægt : 90 kg

Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført. Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse: Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Diameter 27.2 - 28,6 mm
Materiale Carbon Fibre
Mærke SERENADE
Længde (mm) 250 - 400 mm
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 42cm x 10cm x 10cm (16.54in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer