Nyhed Reduced price!
Fanghua Mini 12 Sting, Syning Maskine Husstand Multifunktions-Dobbelt-Tråd Og Hastighed Gratis-Arm Crafting Reparation Af Maskinen

Fanghua Mini 12 Sting, Syning Maskine Husstand Multifunktions-Dobbelt-Tråd Og Hastighed Gratis-Arm Crafting Reparation Af Maskinen

kr367.75

-30%

kr525.36

Ny vare

På lager

Tags: syning syning maskine, symaskine, multifunktions-symaskine, Billige syning syning maskine, Høj Kvalitet symaskine, Kina multifunktion symaskine Leverandører.

Produkt beskrivelse:

Funktion: Mini størrelse, Bærbare og spare plads for dig. Nem at bruge. Design mønster uanset hvad du ønsker at sy i tekstil som tøj,pudebetræk,lagen osv. God til begyndere og hverdagen sy-projekter. Dobbelt-Tråd Og Hastighed; Med 12 Indbyggede Sømme;Automatisk Tråd Tilbage Syr Ærmer;Skuffe I Prisen, Indbygget Lys Syning;Omfatter Tråd CutterBuilt I Målebånd Og Spænding Justering Frem Og Tilbage Syning;Fire-Trins-Knappen Hul Syning;To Hastigheder (Høj Og Lav) Til At Vælge At Bruge Hånden Skifte Eller Fodpedalen For At Starte;Let, Bærbar Og Spare Plads, Lys Pære Til Arbejdsplads Belysning Indbygget Bærehåndtag, Nem At Bære Med;Bruger DC 6V 1200mA Magt Eller 4"AA"Batterier(Ikke inkluderet) ;Herunder Alle Formål Trykfod Udskiftning af Holderen, Lave Støj, en Stabil Drift, Multifunktions-Sy-Værktøj;Justerbar Stinglængde Og Zigzag Width Giver Dig mulighed for At Tilpasse Sting

Beskrivelse:

Denne symaskine Er 12 Masker til At Opfylde Dine Forskellige Behov DIY Syning. Det Kan Søm, Hem, Knap Holing, Auto Snoede Eller Etc. Du Kan Gøre En Unik Tøj Til Dig selv Og Familien, Forvandle Det Gamle Tøj, Lave En Sød Lille Nattøj Til Dit Barn, skal du Tilføje Et Navn Og Mærke På barnets Kluden, så lav En Ny Gardin Og et Pudebetræk Eller Etc. Perfekt Til Så Mange Hjem Sy-Projekter Såsom At Ændre Og Skabe Tøj, Håndarbejde, Quiltning, Home Decor Og Meget Mere.

Specifikation :

Vigtigste Materiale: ABS+Metal

Model: FHSM-505

Stingbillede: Skyttemaskiner

Søm Længde: Justerbar

Mekanisk Konfiguration: Flat-Bed

Power: DC 6V Eller Batteri

Størrelse: 10.5" X 4,5" X 9"(L X B X H)

Pakken Indeholder: 1 X Symaskine + 1 Foot Controller + 2 Tråd Spoler + 2 Spoler + 1 Nål Threader + 1 Nåle + 1 Adapter

Shipping Time

China Post (10-30 arbejdsdage)

EMS (5-15 arbejdsdage)

DHL (3-5 hverdage)

UPS (3-5 hverdage)

?Vi vil skibet til en fysisk adresse, bedes du venligst give fysisk adresse og telefon.

antal for at Fremskynde service

? Den mest pålidelig, billig måde fragt afhænger af din adresse.

?Online tracking nummer vil blive sendt til køber via e-mail.

?Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelse.

Vi vil sende som en Gave eller Prøve, og vil erklære, at minimere din import skat, og erklærer, at lav værdi. Du er ansvarlig for eventuelle ekstra udgifter som told, gebyrer, MOMS eller told for at modtage denne type af merchandise i dit land.

Hvis du finde ud af oplysninger om import skattemæssige situation i dit land, og du mener, at der er måder at minimere de skatter, du skal betale (eller fjerne de skatter, i alt), bare fortælle os, hvad du har brug for ved at sætte instrukser (om mærkning, pakning, erklæringer, fakturaer osv.) i kommentarfeltet i kassen. Vi er mere end glade for at følge dine anvisninger.

?Varen er blevet strengt kontrolleret og pakket i original stand, før forsendelse.

? Garanti : 7 dage Tilbage for Refusion/ 1-års Reparation.

Tilbage er accepteret inden for 7 dage efter købers modtagelse af varen.

Hvis denne vare er defekt ved modtagelsen, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt eller vende tilbage til fuld refusion.

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os for en hurtig udveksling eller vi vil refundere din betaling.

Men levering refunderes ikke, hvis du kun ikke satified med ting, den ikke er defekt på vej eller et problem med kvaliteten.

Forstå venligst, at fragt-og ekspeditionsgebyr refunderes ikke. Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage .

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. VENLIGST FORLADE POSITIV FEEDBACK OG 5 STJERNER HVIS DU ER TILFREDS MED VORES PRODUKTER OG TJENESTER.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Stingbillede Kædesting
Type Husholdnings-Symaskiner
Max. Syhastighed 10
Vægt 290g
Overordnede Mål 20.5*5.0*7.5 cm
Mekanisk Konfiguration Flat-Bed
Magt 5W
Max. Syning Tykkelse 2mm
Stinglængde 1MM
Model-Nummer 0010-WT-2-ÅÅ
Tilstand Ny
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer