Nyhed Reduced price!
Vinter Varm Hat, Tørklæde, Handske Grey Wolf Dyr Cosplay Cap

Vinter Varm Hat, Tørklæde, Handske Grey Wolf Dyr Cosplay Cap

kr57.69

-4%

kr60.69

Ny vare

På lager

Tags: wolf hat, tørklæde, dyr hatte wolf, dyr hat, halstørklæde, handsker, Billige ulv, hat, tørklæde, Høj Kvalitet dyr hatte wolf, Kina dyr hat, halstørklæde, handsker Leverandører.

Arbejdstid, velkommen til min butik!

gratis

1. Tjek venligst nedenstående link til de accepterede betalingsmetoder:

http://help.Groendalspark.dk/payment_method.html

2. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

1. Alle pakker vil blive afsendt inden for 5 hverdage. Det tager ca 12-25 dage til USA,CA,AU og UK, 15-35 dage til andre lande, med almindelig luftpost.

2. For grænseoverskridende handel, det tager lang tid for levering, luftpost er den billigste indlæg måde. Hvis du ikke ønsker at vente for længe, kan du vælge en høj effektiv, hurtig, du skal naturligvis betale mere forsendelses omkostninger.

3. vi vil holde vores pris billigere, så vi vil ikke bargin med dig for alle elementer' pris og fragt gebyr for lille ordre. Hvis du vil placere en stor ordre bedes du kontakte mig på forhånd, så vi kan give dig lidt rabat.

4. Leveringstiden afhænger af destinationen, kan det tage op til 20~60 arbejdsdage. Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for 30 arbejdsdage, bedes du kontakte os, og jeg vil hjælpe dig med at spore delievery.

5. Venligst forlade din detaljerede adresse, modtagerens mobiltelefon nummer og navn, så postbudet kan kontakte dig direkte.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element opholdt sig i din side for mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke acceptere at tilbagebetaling og erstatte. Forsendelses omkostninger er båret af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, årsag til returnering og din po-nummer.

3. Vi vil refundere efter modtagelsen af varen i dets oprindelige tilstand og emballage, efter at både køber og sælger annullere transaktionen på Groendalspark.dk system. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig. Vi oprigtigt forventer, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan træffe passende foranstaltninger til at gøre dig ændre indtryk på os. Du kan købe mine varer, du er mine venner! Har en glad shopping!

Mønster Type Tegnefilm
Model-Nummer Wolf
Hat Størrelse one size
Materiale Rayon,Kunstskind
Element Type Bombefly Hatte
Køn Unisex
Navn På Afdeling Børn
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer