Nyhed Reduced price!
Engros 13pcs Sort Drusy Perler, Sten Halskæde Finde, Vedhæng Druzy Geode Smykker at Gøre Skive Vedhæng Halskæde tilbehør

Engros 13pcs Sort Drusy Perler, Sten Halskæde Finde, Vedhæng Druzy Geode Smykker at Gøre Skive Vedhæng Halskæde tilbehør

kr89.13

-7%

kr96.86

Ny vare

På lager

Tags: halskæde tilbehør, tilbehør engros, perle sten halskæde, Billige halskæde tilbehør, Høj Kvalitet, tilbehør engros, Kina perle sten halskæde Leverandører.

Det element i billederne er det præcis du vil modtage. Alle de billeder, der blev taget i naturligt lys.

Beskrivelse:

Materiale: Druzy Agat Geode

Charme Form: Oval form

Kvalitet: AAA

Størrelse: 10-20*25-45mm hver en sten, samlede 13pcs per strand, som samme som billedet viste

Antal: 1Full strand, vægten er beregnet som formen af hver enkelt er ikke faste

Vi tilbyder også til OEM - /ODM for dig!!!!

Emballage:

Indpakket luftboble ark og derefter pakket ind i boble mailer. Bulk last vil blive sat i kassen.

Forsendelse:

1. Alle iterms vil blive afsendt med 3 dage efter betaling gjort, Kina post pakke gratis,og hvis du har brug for nogen andre udtryk,så fortæl os venligst i god tid.men du måske betaler Andre Transport Regning,tak!

2. Gratis forsendelse emner, vi vil bruge HK eller Kina Post Air Mail til dig: post(s)

3. De elementer, der normalt tager 10-30 dag at ankomme til de fleste af landene. Nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid, fordi ingen hyppige flyselskab og inspektion af toldmyndighederne. Hvis du har brug for hurtige måde, skal du vælge EMS, DHL, UPS eller TNT, vil det tage 3-5 dage til ankomst, ekstra fragt omkostninger er 20 USD.

Betaling:

ESCROW, T/T, Western Union, Paypal, VISA.... Retur & Exchange Politiet:

Vi er meget overbeviste om, at vores emne vil opfylde og overgå dine forventninger. Men hvis du af en eller anden grund du ikke er helt tilfreds, sådan som det element, der har problemer med kvaliteten eller beskadiget i transit, og så videre., kan du returnere din bestilling inden for 30 dage fra købsdatoen. Varen skal returneres i original stand, ubrugte og uændret på nogen måde. Vi må ikke dække returportoen, og kun gemme kreditkort er udstedt for at vende tilbage. Som tilbagevendende modvilje varer i god stand, køberen skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt for at sende ud. Om OS:

Vi er specialiseret i Semi Ædle Sten/Ædelsten, perler mere end 10 år og har en stor erfaring på design perler. Alle de produkter, vi tilbyder, er fuldstændig håndlavet og vi er altid på en mession at føre tendensen i smykker markedet. Gå venligst med os !

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer i nogen dage.

Vedhæng Størrelse 15-35
Form\mønster Runde
Stil Trendy
Model-Nummer CE3022
Metaller Type Ingen
Funktion Mode
Køn Kvinder
Kæde Type Rebet Kæden
Element Type Halskæder
Bøde eller Mode Mode
Materiale Semi-ædle Sten
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Halskæde Type Halssmykker
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer