Nyhed Reduced price!
Høj kvalitet, helt nye broderier og blonder applique halsudskæring Sy tilbehør DIY dekoration applique YL258 et par til salg

Høj kvalitet, helt nye broderier og blonder applique halsudskæring Sy tilbehør DIY dekoration applique YL258 et par til salg

kr3.00

-23%

kr3.92

Ny vare

På lager

Tags: krave kobling, krave smykker, krave størrelse, Billige krave kobling, Høj Kvalitet krave smykker, Kina krave størrelse Leverandører.

Item detaljerne

Produkt Type: Lace-Funktion: Eco-Venligt Materiale: Polyester / Bomuld Bredde: halsudskæring med krave Farve: Flerfarvet Stof type: Mesh Udsmykning: Lace Stof Type: Organza

Technics: Broderet

Model Nummer: halsudskæring med krave

Bemærk:Da størrelsen ovenfor er målt ved hånden, størrelsen af den faktiske vare, du har modtaget, kunne være lidt forskellig fra størrelsen ovenfor. I mellemtiden, kan du være opmærksom på, at på grund af lyseffekter, skærmens lysstyrke og kontrast osv., der kan være nogle små forskelle i farve tone af billeder, og det faktiske punkt.

Forsendelse Metode:

Vi giver økonomisk forsendelse via Kina post online for almindelige ordrer, som er en slags forsendelse metode optaget af Ali-express. ( Hvis du har særlige behov om forsendelsesmetode, eller ønsker at sende hurtigere forsendelse, vi kan også tilbyde DHL, Epacket eller EMS, men du skal betale ekstra shipping gebyr, skal du blot vælge den samme i fragt mulighed. Vi har listet alle de metoder og gebyr i shipping option )

Normalt ordrer vil blive sendt ud inden for 24 timer efter betaling, der ankommer, men på lørdag, afsender, er at have en ferie, vi vil udvide en arbejdsdag til at sende pakken.

Leveringstid:

Det tager normalt omkring 15 arbejdsdage til USA og de fleste lande og 20-35 arbejdsdage i hele verden (Spanien, Brasilien, kan det tage længere tid end USA). Du kan se den forventede leveringstid, når du vælger fragt metode . Med hensyn til Rusland , er det måske brug for længere tid, har vi en indstilling leveringstid til 50 arbejdsdage, hvis du ønsker at modtage pakken så hurtigt som muligt, foreslår jeg, at du kan vælge Epacket, således at du kan modtage snart. ( Bemærk du skal ikke åbne en tvist nemt, kan du kontakte mig for det første det problem, du har .)

Vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat, som transittiden er meget afhang og leveres på Lokale Postvæsen. Tak for din forståelse.

Betalingsbetingelser

Vi støtter betaling Spærrede via Groendalspark.dk, kreditkort, er det OK.

Normalt ordrer vil blive sendt ud inden for 24 timer efter betaling, der ankommer, men på lørdag, afsender, er at have en ferie, vi vil udvide en arbejdsdag til at sende pakken.

Kommunikation og Feedback

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle e-mails inden for en arbejdsdag.

Hvis du er tilfreds med vores service, kan Du efterlade en positiv feedback til os. Hvis der er noget galt, er Du velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at levere 100% tilfreds med service.

Vi uploader nye designs med jævne mellemrum, hvis du kan lide vores produkter, bedes du tilføje vores butik i dit butikker liste til at få opdateringen af vores nye produkter

Technics Broderet
Funktion Vandopløselige,Eco-Friendly
Produkt Type blonde krave
Dekoration Blonder
Bredde 20.7cm*11.3cm
model-nummer YL258
Mærke Den Unge Søskende
Materiale 100% Polyester
Stof Type Organza
Mængde 1stk
Model-Nummer YL258
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 18cm x 3cm (5.91in x 7.09in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer