Nyhed Reduced price!
Drop Shipping 30 Stk Specielle Design Hair Spole, Clip Skrue Pin Kam Nye Hot

Drop Shipping 30 Stk Specielle Design Hair Spole, Clip Skrue Pin Kam Nye Hot

kr12.32

-21%

kr15.63

Ny vare

På lager

Tags: hair spole, skrue pin-kode, spole hår, Billige hair spole, Høj Kvalitet skrue pin-kode, Kina spole hår Leverandører.

Materiale: metal Størrelse:5.0cmx1.0cm Det er fleksibelt og designet til at passe alle ,særligt for lange hår,og vil holde dit hår meget vel alle da

Pakken indeholder: Special Design Hair Spole, Clip Skrue Pin Kam Nye x 30

Varen vil blive afsendt indenfor 2 arbejdsdage af ryddet betaling

Alle vores varer vil blive afsendt til købers adresse, der tilbydes af købere,skal Du bekræfte din adresse til betaling sender Vi af EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Kina Post ,ePack og så videre. Nogle gange vil vi vælge en anden forsendelse, afhængigt af dit land tilpassede forhold. Det tager normalt ca 7-20 dage til at modtage ordre(for det meste i 7-15 dage;hvis den er langsom, vil du modtage den inden for en måned),faktisk afhænger onpostal proces. hvis du er i Italien,Spanien, Sydamerika,og Midt Øst, Det vil tage mere end 30 dage, endnu mere bemærk, at leveringstider kan variere, især i travle perioder. Og nogle gange tage lidt længere tid, på grund af lokale afsendelse forsinkelse eller andre årsager. tillad tilstrækkelig tid til levering og kontakt os, hvis du ikke har modtaget en vare.

importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar, at Du er recommded til at kontrollere dette med din toldsted, for at finde ud af, hvad disse yderligere omkostninger vil være, før du køber Inden underskrivelsen af pakken, bedes du kontrollere, at produktet ikke er beskadiget under transporten, og om produktet er i det. Hvis ikke, kan du nægte at underskrive det .Det skete, at nogen stjal produkt fra parcel. Du vil blive betragtet som modtaget den rigtige vare, så længe du har en underskrevet parcel, at Vi kunne tilbyde refusion, og anmodning om refusion er kun tilgængelig anmodninger inden for 14 dage efter modtaget pakken &returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget. Vi tilbyder 100% refusion, hvis varen er brudt før ankomst, alt du skal gøre er at sende os den klare billeder, for at vise at det er brudt. Defekt situation skal blive bemærket inden for 7 dage efter levering Hvis du har nogle problemer med den farve, størrelse, kvalitet eller andre,bedes du kontakte os frit, før du giver os en neutral/negativ feedback. Mange tak, Vi vil forlade Positive Tilbagemeldinger efter modtagelse af betaling. Vi hjerteligt gerne give dig en opfylde løsning. Hvis du elsker det, varmt forventes dine fem stjerner feedback. Vi vil arbejde hårdere for at give dig en tjeneste tilfredsstille.

Element Type hår klip
Mærke Kemei
Materiale Plast
Model-Nummer TD0333-6
Mængde 30 stk
Størrelse 30 pcs
Pakke Vægt 0.08kg (0.18lb.)
Enhed Type masse (30 stykker/masse)
Pakke Størrelse 34cm x 26cm x 10cm (13.39in x 10.24in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer