Nyhed Reduced price!
Laser Kam hoved massage i hovedbunden massageapparat hår kam massage kam

Laser Kam hoved massage i hovedbunden massageapparat hår kam massage kam

kr211.49

Ny vare

På lager

Tags: laser kam, massage kam, hår kam, Billige laser kam, Høj Kvalitet massage kam, Kina hår kam Leverandører.

BM Laser Technology Co.Ltd er et selskab, der er specialiseret i saling skønhed maskine, instrument, og vi er i kø i flere år ,har flere års erfaring , vores produkter er lavet af elegante materialer og forskellige stilarter for at møde mange lande'requirements. vores vigtigste produkter er skønhed maskine og tilbehør, såsom: IPL laser machine og dele. E-let maskine ,laser tatovering fjernelse maskine tilbehør, foto-foryngelse tilbehør, og Virksomheder med en stærk, rimelige priser, fremragende service, og en række virksomheder til at etablere et langsigtet samarbejde, virksomheden hjerteligt velkommen til nye og gamle venner til at besøge, studere, business!

Kort introduktion af LaserComb produkter

Virkningsmekanisme

1. Fremskynde blodcirkulationen i hovedbunden, fremmer stofskiftet

Lille-effekt lasere kan øge blod omsætning af pande til $antal, mens den øverste del af hovedet er så høj som $nummer. Derfor laser kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, så ilt og næringsstoffer kan blive sendt til hårsækkene, for at opnå effekten af hårtab.

2. At stimulere hårsækkene

Lille power-laser effektivt kan stimulere hårsækken, forbedre immunitet af hårsækkene, kan være 83% i dvale status af hårsækken aktivering aktive periode, med henblik på at reducere hårtab og hår regenerering effekt.

3. Regulere fedt sekretion funktion

Overdreven sekretion af fedt er også årsag til hårtab, fedt-sekretion er forårsaget af overdreven hævelse af sebaceous kirtler! og fedt, som indeholder to hydrogen testis (DHT) og fedt syre, linolsyre og så på alt for meget vil gøre hårsækkene skrumpe, eller endda atrofi, hvilket resulterer i hårtab. Lille power-laser kan gøre sebum linje skrumpe, begrænse og kontrollere olie sekretion, forbedre hårtab.

4. Immunsystemet er utilpassede hårtab (almindeligt kendt som Chito) særlig effektiv

Lille power-Laser kan styrke kroppens celler og immunforsvar, såsom at styrke phagocytic funktion af leukocytter, kan gøre phagocytic celler øge eller forbedre aktiviteten af makrofager, kan øge gamma-globulin og supplere drop grad, og fremskynde angiogenese og nyfødte celler af den proces, fremme hår vækst.

5. Fremme hovedbund sundhed, forbedre hår

Lille power-laser bestråling på hovedbunden hår follikler kan tilføje hår vækst og styrke håret selv, tæthed, tæthed og elasticitet i håret, så håret sort lyse ze.

Elektronisk Hår Kam bruge metoden

1. Tryk på/Tasten start, på dette tidspunkt, akupunktur, laser, infrarød output, de berørte centrum som henføringspunkt, bedes du sætte ozon lanceringen sted placeret på de berørte 5-10 sekunder;

2. Når de mellemliggende afsnit afslutter kurset, skal du flytte baseline punkt af ozon-emission på 1 centimeter bagud, og tryk på 5-10 sekunder;

3. Tryk venligst på intensivt i ca 10 minutter, til at stimulere alle de berørte

Relevant publikum

Gælder for Seborrheic hårtab, mandlige hormon, der er kilde hårtab, alopecia areata, fysiske hårtab, kemiske hårtab, kvindelige postpartum hårtab, kvindelige overgangsalder hårtab, sub-helbredstilstand hårtab, hoved og hoved blodcirkulationen er ikke glat, hårsækken obstruktion, hair root underernæring, hjernen merforbrug forårsaget af alle former for hårtab.

funktion Indledning

Adaptive symptomer

Brugen af infrarød, ozon, puls og andre teknologier; gennem otte af hovedbunden stimulation stick til at stimulere sovende hårsækken, dræbe hovedbund tilbehør bakterier, udvide kapillær, fremmer stofskiftet, opnå effekten af germinal.

Puls: Kinesisk Medicin skatte, i behandlingen af vanskelige sygdomme, især hårtab har uforlignelige kraft. Den resulterende mikro-aktuelle, effektivt aktiverer Cellen, vækker den sovende follikel.

Ozon: Har bakteriedræbende virkning, kan nedbrydes bakterie er nukleinsyre enzym hurtigt, dræbe bakterien. I løbet af behandlingen, som pulsen dybt ind i hårsækken, rengøring op de bakterier der er i hårsækken, for at genoprette sundhed i hårsækkene.

Infrarød: Har den meget stærke aktivering celle, styrker den metaboliske funktion, kan fremme død celle til at falde ud, den nye celle regenerering.

Brug metode

Elektronisk hår Kam Bruge metode: (model: Ny E039)

1. Tryk på/Tasten start, på dette tidspunkt, akupunktur, ozon, infrarød output, de berørte centrum som henføringspunkt, bedes du sætte ozon lanceringen sted placeret på de berørte 5-10 sekunder;

2. Når de mellemliggende afsnit afslutter kurset, skal du flytte baseline punkt af ozon-emission på 1 centimeter bagud, og tryk på 5-10 sekunder;

3. Tryk venligst på intensivt i ca 10 minutter, til at stimulere alle berørte steder.

Adaptive symptomer

Mandlige hårtab, seborrheic hårtab, mental hårtab, postpartum hårtab, alopecia areata, og så videre, og kan styrke håret selv, tæthed og elasticitet i håret, således at den sorte baggrund.

Kort beskrivelse

Laser Hår kam behandling af alopecia er den nyeste metode til behandling af hårtab, princippet er, at man gennem soft laser (rød og langt rødt) trænge ind i hovedbunden celler (hair root og bryst bolden) i den dybeste, med henblik på at fremskynde blodcirkulation, regulerer hormonforstyrrende og forbedre hårets kvalitet, ud over at hæmme udskillelsen, mere kan gøre håret vokse igen.

Dette produkt er brugt 5-10 minutter hver gang, 1 til 2 gange om ugen for at opnå den maksimale effekt. Generelt tre uger efter hårtab vil forbedre, hårtab i stedet begyndte også at få tegn på vækst, efter tre måneders behandling, kan du se tykkere og tykkere nye hår længde.

Størrelse 15**5*7
Objekt Voksen
Oprindelse Kina
Model-Nummer BM-LC-004
Laser bølgelængde 650nm +/- 5mn
Materiale Plast
Strømforsyning Tilstand 4 * 1,5 V AAA
Blå LED bølgelængde 470nm +/- 5mn
Element Type Kam
Input spænding 6V DC
Produkt Navn laser kam
Farve Black
Rød LED bølgelængde 660nm +/- 5mn
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 58cm x 45cm x 51cm (22.83in x 17.72in x 20.08in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer