Nyhed Reduced price!
Q999S Aluminium tripode 360 panorama dæmpning ballhead kallun 55.5 tommer dslr digitale video professionelle monopod stativ til kamera

Q999S Aluminium tripode 360 panorama dæmpning ballhead kallun 55.5 tommer dslr digitale video professionelle monopod stativ til kamera

kr380.07

Ny vare

På lager

Tags: professionel stativ monopod, Monopod Stativ, Monopod til Kamera, Billige professionelle monopod stativ, Høj Kvalitet monopod stativ, Kina monopod til kamera Leverandører.

Karakteristisk

1.Materiale:aluminium

2.Hoved med 360 graders rotation lad kameraet skyde enhver vinkel

3.Metal dæmpning hovedet og hovedet har dual niveau

4.Midterste kolonne med krog for varer med til at øge stabiliteten af stativ

5.Overfladen er at beskæftige sig med særlige anodize oxidation, stativ blive modstandsdygtig over for slid.

6.Ben med gummi-fødder øge friktion

7.Bruges som mono-pod

8. Aksen inverter lad kameraet skyde nogen udsigt

9.Model:Q999S

10.Mærke:QZSD

11..Vægt:1,25 kg

12..Max højde:1470mm

13.Afsnit:4

14.Diameter:25mm

15.Belastning kapacitet:6kg

16.Min diameter:16mm

17.Foldet højde:36mm

Hvis du ikke kan lide dette, er der flere elementer, skal du klikke her:

Om os

Når over 100.000 Enheder Månedlige Produktion

Grundlagt i 2001, Guangzhou Beike Fotografisk Udstyr, der har specialiseret sig i kameraer og video stativ, skulderpuder, mono bælg, bolden hoveder og fotografisk tilbehør. Med en 3.000 kvm fabrik og en rutineret team med mere end 10 års erfaring i handel med udlandet vedrørende produktion og ledelse, vores månedlige produktion kapacitet når mere end 100.000 enheder, som hovedsagelig eksporteres til USA, Europa og Afrika.

Så Kunder Verifikationen

Desuden fremstiller vi også ifølge din standarder. Du kan kontrollere ved at sende din inspektører eller vælge en tredjepart team. Med vores strenge kvalitetskontrol (QC) inspektioner, baseret på AQL prøvetagning ordning af dit valg, kan vi forsikre dem for, at de leverede varer, der matcher dine forventninger.

Få Besvaret af en Erfaren Product Specialist

Vores kundeservice personale er erfarne produktspecialister, der kan besvare dine spørgsmål, syv dage om ugen. Ring til os nu. Forsendelse 1. Skib til hele Verden . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er måske Ikke helt det faktiske emne, på grund af at fotografere og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. Afkast 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din PO no. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Køber betale retur omkostningerne, vil Vi bære shipping cost for at gensende hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positive tilbagemeldinger og fem stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller service,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dem og gøre dig til at være tilfreds.

Hoved Type Dæmpning ballhead
Mærke QINGZHUANGSHIDAI
Farve Black
Diameter 13-22MM
Foldet Længde (mm) Tre hundrede og halvtreds
Antal Extened Længde (mm) Tusind fire hundrede ti
Niveau 2
afsnit 4
Model-Nummer Q999S
Pakke Ja
Belastning 8-12 KG
Type Professionel Stativ
Min højde 360mm
Vægt (g) Et tusind to hundrede og tres
Garanti Et år
Materiale Aluminium
Bruger Digital video dslr-Kamera
Funktion Bærbare letvægts
Pakke Vægt 1.62kg (3.57lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 12cm x 12cm x 39cm (4.72in x 4.72in x 15.35in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer