Nyhed Reduced price!
AV Kabel-VMC-15MR2 RCA-Ledning til Terminal Sony Handycam, Videokamera, Digital Kamera

AV Kabel-VMC-15MR2 RCA-Ledning til Terminal Sony Handycam, Videokamera, Digital Kamera

kr21.95

-27%

kr30.10

Ny vare

På lager

Tags: sony videokamera ledning, sony kamera, ledning, sony handycam ledning, Billige sony videokamera ledning, Høj Kvalitet sony kamera, ledning, Kina sony handycam ledningen Leverandører.

Egenskaber: Kan benyttes til at tilslutte dit kamera til et TV eller HDTV, så du kan se video og billeder på den store skærm mere klart. Med dette kabel, kan du afspille lyd og video på samme tid, og uden forvrængning. Bærbar til at tage med, du kan sætte ind i dit kamera og vil ikke tage for meget plads. Specifikationer: Model: VMC-15MR2 Type: Video AV-Tilslutning Line-Port: AV-Udgang(Hvid og Rød til Audio og Gul til Video), Data Transmissions-Hastighed: 300MB/s Materiale: Kobber(Core Wire) Dimensioner: 1,5 m/59.06"(ca) Farve: Sort&Hvid og Gul&Rød Mængde: 1 pc Bemærk: Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer Ingen detail-pakke. Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling. pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak! Pakken indeholder: 1 x VMC-15MR2 AV-Kabel(tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.)

Betaling:

1.Vi accepterer Alipay. West Union,TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW. du kan også check fra here:https://helppage.Groendalspark.dk/buyercenter/index.htm

2.Vi holder af, for du for 7 dage, så skal du gøre betaling inden 7 dage. tak skal du have.

3.Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse:

1. Vi vil sende varer inden for 5 dage (undtagen weekender og på helligdage), når din betaling er gennemført.

2.Lad os din rigtige adresse, før du betaler,for de russiske kunder forlader rigtige Navn(inkluderer 3 ord)

3.Vi tilbyder de fleste af shipping måde for dig at vælge .engang vi også vælge det bedste shipping måde for din ordre.

4. Forskellige shipping måde med forskellig leveringstid ,til det meste af landet ,det tager ca 20-50 dage, men i hot salg sæson ,den tid vil være længere.håber du kan forstå. hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte os

Tilbagebetaling Tilbage:

1.Du har 14days til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2 .Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering

3.Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,Når både køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

USB Type Standard
Model-Nummer GUGUJI222
Bundt Bundt 1
Bruger Kamera
Mærke OOTDTY
Pakke No
Certificeret GUGUJI222
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer