Nyhed Reduced price!
Massivt Sølv 925 Hjelm Kraniet Knight Bredt Bånd Ringe Mænd Sort Antik 925 Sterling Sølv Ring Cool Gotisk Punk Smykker Til Mænd

Massivt Sølv 925 Hjelm Kraniet Knight Bredt Bånd Ringe Mænd Sort Antik 925 Sterling Sølv Ring Cool Gotisk Punk Smykker Til Mænd

kr213.95

Ny vare

På lager

Tags: punk smykker, wide band ring, band ring, Billige-punk smykker, Høj Kvalitet wide band ring, Kina band ring Leverandører.

Farve : Antik Sølv Materiale :

100% ægte sterling sølv 925 Størrelse

Bånd bredde - 24 mm

Mandlige, størrelse 8.25# ~ 11# tilgængelig

Vægt - ca 14 gram(for størrelsen 10#) Funktioner :

100% ægte sterling sølv 925, ikke er forsølvede eller 30% sølv

100% ægte foto, der vises, AAA kvalitet.

Bemærk : en Høj værdi produkter, hvis noget problem, pls kontakte os først, før du bestiller.

Elegant Gratis Pakke

Forsendelse: 1. Normalt sender vi gratis via Kina Post Registrere Air Mail til de fleste land, gratis Epacket til USA . Hvis du har brug for hurtig forsendelse, kan du vælge forsendelsen methord, når du placerer ordren. For ordrer over USD300, vi sender gratis gratis via EMS eller DHL. Eller du er nødt til at betale hurtig omkostninger selv.

2. Vi vil arrangere en forsendelse til den rækkefølge, når fonden blev kontrolleret. Fordi det har brug for nogle tid til at på transit og proces på post websted, normalt tracking nummer vil blive indlæst i 2~3 dage.

3. Vi er ikke i stand til at garantere leveringstiden på den måde på grund af forskelle i fortoldning gange i forskellige lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.

4. Vi vil gøre vores bedste for at erklære en lavere værdi(for eksempel $6 som gaver) på pakken for at undgå mulige skik skat på dig. Men vi er ikke resposible for disse mulige told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land, pls bemærk dette.

5. Vi vil ikke refundere shipping gebyrer for afviste leverancer. Returnerer: 1. Vi gør vores bedste for at tilbyde alle kunder den bedste service.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 3 dage efter din modtagelse, på betingelse af, at de elementer, der er i deres oprindelige betingelser.

3. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de købere, der vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give en fuld refusion.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer, pls velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og yde dig vores bedste service. Mange tak!

Lejlighed Party
Form\mønster Skelet
Pakke Opp taske + pose pose + gaveæske
Materiale Solid sterling sølv 925
Ring Størrelse 8.25, 8.75, 9.25, 9.5, 10, 10.25, 11
Overfladen Bredde 24
Element Type Ringe
Model-Nummer zz0025
Indstilling Type Ingen
Ringe Type Brude-Sæt
Øverste Bånd bredde 24mm
Metaller Type Sølv
Køn Mænd
Stil Trendy
Mærke Hej. Rosa
Bøde eller Mode Mode
Vægt 14 grams for size 10#
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer