Nyhed Reduced price!
2stk DIY Hår Styling Magic Updo Tuck Blød Kr Prinsesse Hoved Kaffefaciliteter Fashion Hår Styling Instrumenta

2stk DIY Hår Styling Magic Updo Tuck Blød Kr Prinsesse Hoved Kaffefaciliteter Fashion Hår Styling Instrumenta

kr13.61

Ny vare

På lager

Tags: hår farve mærker indien, værktøjer til at bage kager, af pels, Billige hår farve mærker indien, Værktøjer af høj Kvalitet til bagning kager, Kina værktøj pels Leverandører.

Bemærk: 2pcs/pack (Små + Store) ved at Klare Taske

Størrelse: 7.8*6.6 cm; 9.5*7,5 cm

Forsendelse:

1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 5 dage

når din betaling er gennemført.

2. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle jeg skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, på købere er ansvarlig for alle yderligere fortalte gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel jeg dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for at vide.

Returnerer:

1. Vi gør vores bedste for på at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge på at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti - & Vedligeholdelse:

1. Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen . Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

2. Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

3. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for på at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Materiale Plast
Model-Nummer aa
Element Type Braider
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type Pack
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer