Nyhed Reduced price!
Bremseklodser Til Motorcykler KTM 350 XCF-W 2011-2013 Bageste Motocross Tilbehør Nye OEM ZPMOTO

Bremseklodser Til Motorcykler KTM 350 XCF-W 2011-2013 Bageste Motocross Tilbehør Nye OEM ZPMOTO

kr79.63

-26%

kr109.06

Ny vare

På lager

Tags: ktm bremseklodser, bagerste bremseklodser, ktm pad, Billige ktm bremseklodser, Høj Kvalitet bagerste bremseklodser, Kina ktm pad Leverandører.

VELKOMMEN TIL ZPMOTO 'S SHOP

Høj Kvalitet Økologisk Bremseklodser

Kompatibilitet: BMW HUSABERG HUSQVARNA KTM OSSA RIEJU SHERCO

Svarende til EBC # FA368

Denne Liste er for et Par af bremseklodser til følgende modeller:

F= Front - R= Bageste F & F= Front & Bag

Nem Installation. Direkte OEM-montering

Package: 1 Par x Bremseklodser (Som på billedet)

ZP Bremser fremstiller tre typer af bremseklodser specielt til scootere – økologisk bremseklodser , Red keramiske bremseklodser og sintrede bremseklodser.

Bremseklodser Kevlar økologisk serie leverer præcis det, en højere pad ydeevne og levetid for midten til tunge scooter, cykel rækkevidde.

Disse scooter bremseklodser er lavet i KINA bruger 30% kobber, pulver, af vægt med kulstof-granulat . De giver en længere levetid end de originale pads sammen med stor bremse effekt og næsten ingen disk skade. Dette stof er velegnet til brug på alle tungere scootere med større motorer til hurtigere street bruge og er perfekt til brug med enhver bremseskive materiale.

Kun premium-ikke-giftige ingredienser er brugt, når disse puder er fremstillet, hvilket gør dem til et øko-venligt produkt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kevlar økologisk af højere holdbarhed scooter puder med 30% kobber, pulver (vægt) og carbon granulat til at levere en pad, der holder langt bedre end de originale puder og mest konkurrent puder, men leverer fremragende bremse effekt. Kevlar økologisk serie puder er et perfekt valg til tungere og større motor-scootere i livlig brug i byområder og er velegnet til brug sammen med alle typer af disc materialer.Fremragende puder i en affortable pris. Mest populære valg.

FUNKTIONER OG FORDELE AF DISSE BREMSEKLODSER:

· Carbon organiske forbindelser

· TÜV og ECE R 90 godkendt

· Forlænger levetid over standard puder

· 30% af vægten blødt kobber, pulver i prisen forbedrer liv, men betyder absolut INGEN disc skader

· Fantastisk finger tip bremse magt og kontrol

· Længere levetid end ren organics, som er ideel til scooter leje cykler og tungere maskiner.

· ØKO-venligt med nul giftige ingredienser.

· Absolut INGEN disc skader med disse puder.

· Lav Støvning.Ideel til hurtige ryttere.

· Designet til alt slags vejr applikationer og Høj Temperatur stabilitet.

· Hurtig Genopretning af bremseevne i vådt.

· Leverer uovertruffen pedal fornemmelse.Overstiger OEM Specifikationer.

Er din nye kilde til Motorcykel og ATV tilbehør og reservedele. Tusindvis af elementer, der er prissat højre, Hvis du ikke kan se det i vores Groendalspark.dk Butik , bedes du kontakte os. Vi tilføjer nye ting dagligt, og vi kan normalt slå enhver pris! Bremseklodser og skiver er sikkerhedskritiske og skal kontrolleres regelmæssigt. Tegn bremseklodser skal udskiftes, kan nævnes: · Vibration · Slibning · Hvinende · Dårlige resultater

Vi kan acceptere Alipay / Paypal / Western Union / MoneyGram. Fuld betaling skal være foretaget senest 15 dage efter at placere din ordre. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land. Vi sender din ordre inden for 24 timer efter modtagelsen af din betaling bekræftet. Vi sender pakken inden for 24 timer fra China Post, luftpost, eller Hong Kong Post Air Mail,Vi sender til Alipay adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alipay er matchet med din shipping adresse, før du betaler.Vi leverer til hele verden Via AIr-Mail,leveringstiden er 8-28 dage. EMS: 5-14 dage. DHL/UPS: 3-7 dage. Fremskyndet shipping: Express Mail Service er til rådighed. Du har brug for at kontakte os om denne service. Købere - Bemærk venligst: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Hvis du føler dig skuffet over emnet, fortæl os inden for 7 dage efter levering. Varer skal returneres i original stand til refusion eller ombytning. Forsendelses omkostninger er på dig. Vi forstår de frustrationer du måtte have, så kontakt os, før du åbner enhver tvist eller efterlade nogen neutral/ negativ feedback. Vi bekymrer sig om hver køber og vil gøre vores bestræbelser på at løse eventuelle problemer på en god måde. Din tilfredshed er vores NR.1 prioritet.

Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback. Når du forlader positiv feedback, vil vores system giver dig positiv feedback på den samme dag.

Du bedes kontakte os, før de forlader en negativ og neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer. ZPMOTO Motorcykel Reservedele & Tilbehør Development Co.,Ltd er en førende producent og eksportør, der beskæftiger sig med design, udvikling og produktion af motorcykel reservedele og tilbehør. Vi er beliggende i Guangzhou, hvor nær Hong Kong med den mest bekvemme transport adgang for luft hurtig og ocean transport i verden. Alle vores dele er i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder og er meget værdsat i en række forskellige markeder i hele verden. Hvis du er interesseret i nogen af vores produkter eller ønsker at diskutere en brugerdefineret rækkefølge, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at skabe en succesfuld forretning relationer til nye kunder rundt om i verden i den nærmeste fremtid, Og hvis du bestiller i store mængder. venligst kontakt med os. Engros er velkomne. Stor Mængde, Bedre Pris. 1.Vi ligger i Guangzhou, den største elektronik marked i Kina. Vi har den unikke geografiske fordele og velstand for udenrigshandel. Vi tilbyder et stort antallet af e-business fra hele verden.

Element Vægt 1.3kg
Emne Diameter 7cm
Item Bredde 4.16cm
Item Længde 6.4cm
Materiale Type KOBBER,CARBON,ALUMINIUM, TIN, GRAFIT
Element Type Bremse-Diske
Model Navn ZP368
Item Højde 0.925cm
Mærke DTRAD
Ekstern Afprøvning, Certificering ECE
Specielle Funktioner bremseklodser
Enhed Type Par
Pakke Størrelse 8cm x 4cm x 12cm (3.15in x 1.57in x 4.72in)
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer