Nyhed Reduced price!
X-Glædelig Toy Top Kvalitet Fancy Kjole Kostume Latex Crossdressing Stephen King ' s It-Pennywise Cosplay Maske

X-Glædelig Toy Top Kvalitet Fancy Kjole Kostume Latex Crossdressing Stephen King ' s It-Pennywise Cosplay Maske

kr91.28

-24%

kr121.69

Ny vare

På lager

Tags: cosplay maske, det mask, latex transvestit, Billige cosplay maske, Høj Kvalitet, er det maske, Kina latex transvestit Leverandører.

Velkommen til X-Glædelig Toy Den-Masker Butikken X-GLÆDELIG TOY Top Kvalitet Fancy Kjole Kostume Latex Crossdressing Stephen King ' s It-Pennywise Cosplay Maske x-lystige masker er lavet af 100% naturlig latex. Vores maske kun har én voksen størrelse, En størrelse passer til de fleste. Latex maske er behagelig og åndbar, kan se gennem den maske, øjne og næse hul. Vores masker er fantastisk til Maskerade Partier, Kostume Parter, Fastelavn, Jul, Påske, Halloween eller andre parter. Nyd dit øjeblik med X-Glædelig Legetøj. Allergi Advarsel: Hvis du er allergisk over for latex, skal du ikke bære. Unikke og mode design Velegnet til: fest, cosplay, dekoration, festival, bar,halloween,jul,hjemsøgt hus osv., Som gave til dine venner eller dig selv Materiale: Øko-Latex Vægt:300 g (ca.) Farve: Som billedet viser, Kvantitet:1 Pc

Vi sender dine ordrer via Groendalspark.dk standard shipping i prioritet. I mellemtiden,kan du også vælge andre shipping metoder, hvis det er tilgængeligt. Varen vil blive sendt til din mailadresse, der er angivet på Groendalspark.dk. Sørg venligst for, at din shipping adresse og postnummer er korrekte. Du vil blive underrettet, med tracking nummer, når forsendelsen er blevet lavet.

Vi stræber efter vores bedste for at give dig de mest pålidelige og prisbillige måder af shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter. Vi er i stand til at tage noget medansvar for Brugerdefinerede

forsinkelse eller skat, der opkræves. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse.

1) Vi understøtter følgende betalingsmetoder. Alle betalinger foretaget på Groendalspark.dk behandles af Alipay. .

2) Betaling skal ske senest 15 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 15 dage.

Tilbage

Politik

Hvis det produkt, du modtager, ikke er som beskrevet, eller lav kvalitet, sælger lover, at du kan returnere det inden for afslutning (når du klikker på "Bekræft Ordre" eller overstiger bekræftelse tidsramme) og modtage en fuld refusion. Tilbagesendelse shipping gebyr vil blive betalt af dig. Eller, du kan vælge at beholde produktet, og er enige om tilbagebetaling beløb direkte med sælgeren. Sælger

Service og On-time Levering Hvis du ikke modtager dit køb inden for 60 dage, kan du bede om en fuld refusion inden for afslutning (når du klikker på "Bekræft Ordre" eller overstiger bekræftelse tidsramme).

Kære Kunde :

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før og efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behageligt at købe fra os.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

VÆR VENLIGST opmærksom på Denne maske har lidt lugt, det er den normale lugt af latex, holde 1 dag inventilation, lugt forsvinder. Dette produkt er ugiftige. Men hvis du er allergisk med latex, skal du holde masken væk fra dig. Denne maske produktet er lavet af latex-materiale, for sikkerheds skyld, skal du holde masken væk fra ilden. Dette produkt indeholder små dele. Ikke egnet for børn under 14 år, voksne brug. HER ER NOGLE TIPS til AT FÅ MEST GLÆDE af VORES MASKER Maske Form (Deformation): du bedes bemærket, at alle latex maske vil være en lille deformation under emballering og forsendelse, men det vil tilbage til den oprindelige, og bestemt form i et par timer. Bare bruge noget til at holde masken åbne. Vi foreslår en paryk stativ eller Styrofoam mannequin, som kan findes og købes billigt. Selv en lille affald kurven vendt op og ned vil også arbejde. Vision: Din vision kan være nedsat, mens iført en maske. For at gøre vores maske til at se mere realistisk, at vi bevidst er lavet huller til mund og øjne og små. Men, hvis det er nødvendigt, kan du forbedre dit syn med efterbearbejdning vores maske i hjemmet grundigt, skær dem større.

Kan se ud, når de sættes på denne maske? Ja,kan se ud gennem det hul,
Dækker Område Full Face
Type Fest Masker,Skurk Joke
Lejlighed Halloween
Mærke x-glædelig toy
Aldersgruppe Voksne
Vare? DET Klovn Maske
Model-Nummer x14081
Enhver lugt? no
Farve? Hvid
Maske Materiale Latex
Er det en voksen størrelse maske? Ja
Pakke Størrelse 40cm x 28cm x 20cm (15.75in x 11.02in x 7.87in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer