Nyhed Reduced price!
Tror Du Skal Være Positiv Vinyl Citerer Wall Sticker Ord Decals Home Decor Flytbare Tilstand Wall Stickers

Tror Du Skal Være Positiv Vinyl Citerer Wall Sticker Ord Decals Home Decor Flytbare Tilstand Wall Stickers

kr12.75

-33%

kr19.31

Ny vare

På lager

Tags: wall sticker, citat wall sticker, wall sticker ord, Billige wall sticker, Høj Kvalitet citerer wall sticker, Kina wall sticker ord Leverandører.

Beskrivelse: HOT!Fashion design! Høj kvalitet!100% brand new! En smuk væg kunst vægoverføringsbillede til dit hjem eller kontor vil give dit værelse et forfriskende at se, at Det vil give en fantastisk touch til din boligindretning Materiale: PVC/Vinyl

Attention please !!! Overførsel ark er genanvendelige.

Features: Denne vægoverføringsbillede vil gå på enhver glat, .. flad, tør og støvfri overflade, rigtig god idé til indretning af din stue, soveværelse, kontor, lobby...... Da moderne måde på supplere dit hjem eller din virksomhed interiør design. Tilføje elegance til din indretning er kun på få minutter

Farve: som Billede Viser,

Skrevet Størrelse:57*18cm

Package:1* wall sticker

Bemærk: Når du modtager den mærkat, det er rullet op jeg røret. Det er dog lettere at arbejde med, når mærkaten er hjemme. Så kan du bruge hårdt fladskærms ting til at lægge på det flade. Begynder ved at holde fast på din væg, når det er fladt nok. Og følg trinnene nedenfor:

Forsendelse :

Hotel: Med Luftpost: Parkering, levering til USA tager about10-20 dage. Levering til Canada,AU, BETALINGERNE og andre Europeancountries tager omkring 14-28 dage. Hvis du har brug for det element, veryurgently, kontakt os venligst for hurtig forsendelse. Vi vil caculatethe hurtig forsendelse omkostninger for dig. Hurtig levering tager omkring 3-7 dage til at ankomme. Hvis du ikke har fået det inden for de shippingtime, venligst ikke tøve med at kontakte os.Vi vil kontrollere det for youwith posthuset og skikke. Fordi nogle gange vil det bedelayed for trafik eller fly papirstop.Du må ikke åbne tvist tous. Vi vil tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle lostitem.

Vi accepterer kun betaling via paypal. Sørg for, ved at spise paypaladdress er rettelser, før du betaler, Vi må kun sende til dit eBayaddress. Varen vil blive afsendt inden for 3 hverdage efter, ved vi getthe betaling. Fortalte, skatter, afgifter eller gebyrer er ikke inkluderet i de omkostninger, du betaler til os.

Stil Moderne
Model-Nummer JMQT11215
Tema Tegn
Mønster Fly Wall Sticker
Klassificering Til Væggen
Specifikation Multi-piece Package
Scenarier Væggen
Mærke faroot
Farve Black
Materiale PVC
Pakke Størrelse 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer