Nyhed Reduced price!
2STK Cystal Cock Udvidelser Penis Ærmer Citoral Stimulation af G-spot Pirring Udvide Kondomer Voksen Sex Legetøj

2STK Cystal Cock Udvidelser Penis Ærmer Citoral Stimulation af G-spot Pirring Udvide Kondomer Voksen Sex Legetøj

kr15.69

-4%

kr16.49

Ny vare

På lager

Tags: udvide kondom, kondomer legetøj, sex toy kondomer, Billige udvide kondom, Høj Kvalitet kondomer legetøj, Kina sex kondomer toy Leverandører.

2STK Cystal Cock Udvidelser Penis Ærmer Klitoris Stimulation af G-spot Pirring Udvide Kondomer Voksen Sex Legetøj Beskrivelse: 100% Helt nye og høj kvalitet billiger for mænd funcation: . penis udvidelsen ærme Type:A,B (2 type man skal vælge, kan du efterlade mig en note. eller vil vi sende til dig i tilfældig. tak for det) Størrelse: Som billeder viser, om 12cm lange 3m i diameter ( kontroller Venligst dine egne størrelser og sammenligne med nedenstående detaljerede størrelse før køb) Bemærk: på Grund af den kvalitet, differentiering mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Vi kun garantere stilen er den samme som de viste billeder, men ikke for den ydeevne på de forskellige organer, er den samme som den model,tak!

Pakke, herunder :

1x kondom til mænd, sexlegetøj

Vores arbejdstid:

Hong Kong tid :mandag til fredag 9:00 til 4:30 pm

Vi arbejder ikke ferie i Hong Kong. hvis du sender e-mail til os,I vores arbejdstid vil blive genoptaget i løbet af 48 timer.

Forsendelse :

gratis fragt ved china air indlæg.

Normalt, tage 15-48 hverdage ankommer

Hvis du vil bruge andre hurtig forsendelse, bedes efterlade besked eller chat med os online,

vi vil give dig den bedste pris, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Kina Post Luft er alle tilgængelige.

Der vil være en fejl i vores beskrivelse viser. DHL shipping gebyr vil blive meget dyrt, når u bestilt stort quantiites i vores syetem. Vær venlig ikke at bekymre dig om dette. På grund af at systemet ikke er perfekt på det tidspunkt. Skal du Bare velkommen til at kontakte os først. Vi vil rette det, og give u den bedste rabat pris. Tak skal du have. .

og vær omhyggeligt : DHL shipping gebyr er ikke herunder landdistrikter. u kan se op til hjemmeside for det første for at afgøre, om de fjerntliggende områder. det skal til at betale for extral shipping gebyr for landdistrikterne. pls kontakte sælgeren om nærmere oplysninger. tak

Bemærk: Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af logistik firma og lokale vejr, told/afgifter, porto, håber du har forståelse.

Værdien af handelsfaktura:

For at lade dig få disse varer, hurtig og betaler mindre i skat (ingen import skat er købers ansvar), foretager vi altid en faktura lavere værdi, så fortoldning vil være meget nemt og hurtigt.

Hvis du ikke ønsker at gøre fakturaen i lavere værdi, skal du informere os om, hvor meget værdi, vil du viste på faktura, når du placerer ordren.

Service, Garanti:

hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt, eller en vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os for en delvis/fuld refusion eller udskiftning på vores omkostninger.

vi er glade for at hjælpe dig med refusion eller ombytning inden 5 dage efter, at produktet modtagelsen, forudsat at alle originale emballage og tilbehør er i original stand.

hvis du foretrækker at returnere varer tilbage for yderligere løsningen, bedes du kontakte os på forhånd. købere er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger under nogen omstændigheder.

Feedback :

Hvis du ikke er tilfreds med det produkt eller den service ,bedes du kontakte mig, og giver os ikke negative eller fysisk feedback,Vi skal give dig en tilfredsstillende løsning.

Vi er afhængige af vores Groendalspark.dk omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er Din feedback og DSRs er ekstremt importantto os som bedre DSR scores påvirke vores søgning placering på Groendalspark.dk. Vi vil gerne tjene din gode feedback-og 5-stjernede DSR rating. Din handling vil hjælpe os med at tilbyde vores mælk og brød . Hvis vi ikke har givet dig grund nok til 5-stjernede karakterer på hver DSR, så lad os vide, hvordan vi kan tjene dine 5-stjernet rating, før du indsender yourscores!

Kondom tykkelse Tyk
Stil stil A,B style
Sted af den oprindelige Kina
Element Type Kondomer
kvalitet høj kvalitet.sikker
Mærke Zerosky
Model-Nummer GaidcondmA
Størrelse 1 PCS
Materiale Naturlig latex
Pakke Vægt 0.06kg (0.13lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Enhed Type masse (2 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer