Nyhed Reduced price!
MRHUANG Shine!500pcs/pack Grade AAA Krystal Klare CZ Cubic Kvadratisk Form 4*4 MM Zirkonia Sten DIY Perler Til øreringe ring Smykker

MRHUANG Shine!500pcs/pack Grade AAA Krystal Klare CZ Cubic Kvadratisk Form 4*4 MM Zirkonia Sten DIY Perler Til øreringe ring Smykker

kr105.38

Ny vare

På lager

Tags: diy perler, perler til øreringe, zirkonia sten, Billige diy perler, Høj Kvalitet perler til øreringe, Kina zirkonia sten Leverandører.

BESKRIVELSE

Mængde: du vil modtage 5 0 0pcs / pack Ca Størrelse:

4*4MM Main Farve:

som vist på billedet-hvid/crystal Konvertering:

1 tomme=25,4 mm=2.54 cm 1 mm=0,1 cm=0.0393 tommer Materiale:

Cubic Zirconia

Zircon, også kendt som Sovjetunionen, det er en form for særlige karakter af ædle stene. Dens høje brydningsindeks, tæt på 2, spredning og stærk farveløs eller svagt blå sorter efter behandling, stærk brand fænomener som diamanter. Fordi det er ens i udseende og diamant, som betragtes som en perle sammenlignes med diamant. Zircon en kommer fra det arabiske Zhu Zhiyi og guld, og det gamle Indien har kaldt zircon "eclipse of the stone". Dette viser, at zircon i den gamle Arabiske, persiske og Indiske er meget populære. Sten bundet zircon med, er opført som af December, turkis og lapis lazuli sten, symbol på sejr, held og lykke, er garanti for succes. Kan bruges til ringe, ure, halskæder og andre smykker indlagt og dekoration, tilføje uendelig charme til bæreren;

Er indlejret i ringen af zircon, er sammenlignelige med diamant glans, og prisen er diamond materiale til gavn for en masse. På grund af den stærke glans zircon, høj dispersion, og hårdheden er større, ofte bruges til at gøre diamant erstatning. Perle er blevet perfektion af fremragende person. Zircon ring mode, der er egnet til den moderne kvindelige funktionærer til at bære, vis kvinders unikke charme. Zircon, også kendt som Sovjetunionen, det er en form for særlige karakter af ædle stene. Dens høje brydningsindeks, tæt på 2, spredning og stærk farveløs eller svagt blå sorter efter behandling, stærk brand fænomener som diamanter. Fordi det er ens i udseende og diamant, som betragtes som en perle sammenlignes med diamant. Zircon en kommer fra det arabiske Zhu Zhiyi og guld, og det gamle Indien har kaldt zircon "eclipse of the stone". Dette viser, at zircon i den gamle Arabiske, persiske og Indiske er meget populære. Sten bundet zircon med, er opført som af December, turkis og lapis lazuli sten, symbol på sejr, held og lykke, er garanti for succes. Kan bruges til ringe, ure, halskæder og andre smykker indlagt og dekoration, tilføje uendelig charme til bæreren;

Er indlejret i ringen af zircon, er sammenlignelige med diamant glans, og prisen er diamond materiale til gavn for en masse. På grund af den stærke glans zircon, høj dispersion, og hårdheden er større, ofte bruges til at gøre diamant erstatning. Perle er blevet perfektion af fremragende person. Zircon ring mode, der er egnet til den moderne kvindelige funktionærer til at bære, vis kvinders unikke charme.

Zircon vedligeholdelse:

1, zircon og kosmetik skal være strengt adskilte. Fedt på zircon olie modstand, let klasse kosmetik, gør overfladen blank.

2, tøjvask, smykker zircon bør aldrig være i bad.

3, i den fuld af kemisk gas forurening, miljø, bør ikke bære smykker zircon. For alle smykker er jaloux af svovl, en smaragd undgå pesticider.

4, svedtendens, smykker zircon bør ikke bæres.

Mere end 5, smykke bør være placeret separat. Zircon, for eksempel, stor hårdhed, nem at ridse andre perler.

6, smykker zircon, undgå er sat sammen med stoffet. Nogle lægemidler kan producere kemisk reaktion til smykker, lave smykker farve forringelse.

7, perler, koral, rav, osv. Med vand. Såsom vand, vask, kan føre til at knække.

8, zircon, undgå for høje temperaturer. Nogle sten, som ikke er resistente over for høj temperatur, under betingelse af høj temperatur nemt at udtørring og revner eller misfarvning. Som opaler ikke høj-temperatur resistent, jade på 55 grader Celsius over det vil voks lag på overfladen af løsningen til at reducere den glans af voks.

9, zircon undgå volatilitet. Selv om mange indlagt smykker base design er meget stærk, men svær hjernerystelse er ikke hensigtsmæssigt, for at trykke på arbejde, bør du tage smykker.

10, sølv smykker slidt for en lang tid nem at black, hører til den normale fænomen, tilbud, ammoniak, vand, sodavand nedsænkning i vand eller brug tandpasta er udslettet, reoccupy rent vand, tør kan genoprette glans.

Spinel og vedligeholdelse:

Fordi det indebærer lange bære spinel rensning. Rense ord på Latin og degaussing tilnærmelse, således også kaldet afmagnetisering. Konti for læserne af "registreret: tager 1 til 3 måneder til at rense igen. Selv spinel bør også regelmæssigt udrensning. Videnskabeligt set, mennesker døde hud væv vedhæftning på spinel svampevækst, for ikke at vaskes let af huden i lang tid, standard er ren med defensive salt rensning metode.

Metode:

1: fjern spinel.

2: i henhold til hver spinel 10 gram defensive salt, 500 g vand tildeling. Hvis det er flere spinel rensning øger defensive salt sammen uden at øge mængden af vand.

3: den kongelige livgarde salt i filtreringsværktøjer, efter filtrering værktøjer i vandet. Vent 24 timer kan rense. Kort ventetid kan være mere end 24 timer, men ikke med for 24 timer.

4: hvis du har brug for bøn i afslutningen af det foregående trin, tage ud i den defensive salt, royal guard xuan kan skrive på begge sider, skrive min lunar fødselsdag, ønsker, efter navnet sætte en helligdom tætning side på omkring en ske eller en skål.

Model-Nummer CZ4*4
Element Vægt 0.2
Materiale Semi-ædle Sten
Element Type Perler
Bøde eller Mode Mode
Item Form Square-form
Mærke koraba
Emne Diameter 4*4MM
Ydre diameter 4*4MM
Enhed Type Pack
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer