Nyhed Reduced price!
80cm til Studie-Multi Foto Disc 5in1 Håndgreb Multi-Sammenklappelige Runde Fotografering Bærbare Sammenklappelig Reflektor

80cm til Studie-Multi Foto Disc 5in1 Håndgreb Multi-Sammenklappelige Runde Fotografering Bærbare Sammenklappelig Reflektor

kr110.16

Ny vare

På lager

Tags: sammenklappelig reflektor, bærbare sammenklappelig, bærbare reflektor, Billige sammenklappelig reflektor, Høj Kvalitet bærbare sammenklappelig, Kina bærbare reflektor Leverandører.

Fotografering Foto Reflektor 110cm/42" 5in1 Lys Mulit-Sammenklappelige Bærbare Reflektor

5 in1 Bærbare Foto Studio Reflektor

Udfolde Størrelse: 32 x 32 tommer

Fold Størrelse: 10 x 10 tommer

Den Selens 5-i-1 Sammenklappelig Reflektor er alsidig i området, og i studiet, der giver skygge, der beskriver detaljer i dit motiv, hjælp til rådighed, eller studio belysning. Det starter ud som en lysende hvid skive -- perfekt til at blødgøre direkte sol eller lys uden diffusion. Brug aftageligt og vendbart lynlås slipcover til at reflektere lys i skygge områder af dit emne. Dit valg af farver-sølv, guld, hvid, guld/sølv-mix-vil blive bestemt af lysforhold, og dine personlige præferencer.

Bounce flash-fotografering er ikke begrænset til indendørs steder. Forskellige lette bærbare reflekser er til rådighed til udendørs brug. Disse lægger til Speedlite, eller at et beslag, og give blød, diffus belysning i enhver placering. Disse bærbare reflektorer kan også bruges i store værelser, hvor loft og vægge er for langt væk til at være effektiv, eller er malet med stærke nuancer, der vil tilføje en farve, der stemmer til billedet.

Denne Refleks er egnet til hoved-shots og små stilleben opsætninger. Det kan foldes ned til 1/3 af sin åbne størrelse, og kommer med et ærme til opbevaring. Vi foreslår, at køb af en drejelig arm og stå, for at holde disken, hvor det er nødvendigt-især hvis du arbejder uden en assistent. Bløde Guld kombinerer guld og sølv, hvilket skaber en varm og sommerlig føler, der fungerer godt med hudfarver. Sølv øger den spejlende højlys og giver en høj-kontrast billede. Dens perfekt til video -, produkt skud, og B&W fotografering. Guld producerer en naturlig, golden fylde, som er fantastisk til solnedgange, smykker, portrætter og indendørs. Hvid giver en selv, neutral-farvet hoppe lys, der fungerer smukt som en fyld lys kilde til både produkt skud og indendørs/udendørs portrætter. Gennemsigtigt stof er brugt til at diffust lys, der producerer en bred lyskilde og en blød, omsluttende effekt, der er perfekt til udendørs portrætter, eller når et blødere lys er nødvendigt. Pakke, Herunder:

1 × 32×32 i Gennemskinnelige Panel

1 X Hvid&Sort & Sølv&Guld Cover

1 × Regnskabsmæssige Ba

Model-Nummer Håndgreb Multi-Sammenklappelige Bærbare
Pakke Ja
Mærke Selens
Pakke Vægt 0.72kg (1.59lb.)
Pakke Størrelse 39cm x 39cm x 5cm (15.35in x 15.35in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer