Nyhed Reduced price!
50 Stk 3/5 mm slange Modhager-Stik Dobbelt Måder, 5 mm Gevind mikro kunstvanding Drop Artikler slange tilbehør

50 Stk 3/5 mm slange Modhager-Stik Dobbelt Måder, 5 mm Gevind mikro kunstvanding Drop Artikler slange tilbehør

kr8.70

-10%

kr9.75

Ny vare

På lager

Tags: barb stik, slange modhager-stik, kunstvanding tilbehør, Billige modhager-stik, Høj Kvalitet slange modhager-stik, Kina kunstvanding tilbehør Leverandører.

Dette Kunstvanding Dripper Forbinder gevind 5mm dobbelt krog slange er almindeligt anvendt i gartneri kunstvanding, balkon, have, udsigt til have, vanding og andre steder. Produkter, der anvender den nye høj kvalitet plast, stabil kvalitet, lang levetid. Det er bredt accepteret af brugerne. Materiale:Plast Navn:Omlægning kunstvanding fittings Specifikationer:gevind 5 mm, og for 3 / 5mm slange Gældende:Landbrugs-Vanding Pakke: 50 stk

Forsendelse ◆ Vi afsender normalt din ordre inden for 48 timer efter modtaget din betaling. ◆ Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, og det er normalt at tage 10-30 dage med almindelig post(Groendalspark.dk Standard Shipping,epacket,kina post aircondition, mail osv.). ◆ Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: ◆ Vi vil erklære, at den lille værdi for at undgå told skat, Normalt ingen told problem med almindelig post. Hvis du køber en høj værdi element og vælge hurtig forsendelse(DHL,EMS Aramex osv.), på grund af forskellige politikker i forskellige lande,kan der være en told skat, der skal betales af køber. ◆ Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du stadig ikke modtaget den vare, bedes du kontakte os og vi vil hjælpe dig til at forlænge Beskyttende tid af for. 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og vores service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiver feedback med 5 stjerner. 2. Når du har et problem,så tøv ikke med at kontakte os for at få en løsning. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Have Vand-Stik Type Han-Stik
Anvendelse Landbrugs-Vanding
Diameter 5 mm
Materiale Plast
Type Haven Vand-Stik
Standard Din
Model-Nummer 3/5mm Omlægning kunstvanding fittings
Specifikationer Gevind 5 mm, og for 3 / 5mm slange
Plast Type PP
Mærke Tale-Tilfreds
Fordel Nem at bruge
Pakke Vægt 0.025kg (0.06lb.)
Enhed Type masse (50 stk./masse)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer