Nyhed Reduced price!
2 Stk 60w Led Spot Light 7 Goboer Bevæger Hovedet Lys DMX 9/11-Kanaler Lys/Master-Slave/Auto Run/Sound Controller Hurtig levering

2 Stk 60w Led Spot Light 7 Goboer Bevæger Hovedet Lys DMX 9/11-Kanaler Lys/Master-Slave/Auto Run/Sound Controller Hurtig levering

kr1 262.83

Ny vare

På lager

Tags: machine control-uddannelse, maskinen tomat, maskinen medicinsk, Billige machine control-uddannelse, Høj Kvalitet kaffemaskine tomat, Kina maskine medicinske Leverandører.

Velkommen til vores butik og Købe fra os på Fabrikken.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi er en professionel Belysning producent med over 10 års erfaring på området, dybt ved, hvor vigtigt led-lampe kvalitet er, at forskellige typer af led-lys fase.

Vi er seriøse lover alle vores led-lys fase er at bruge Tianxian led, som er det bedste led i Kina, der er berømt for sin lysstyrke og god, stabil ydeevne, lang arbejdstid.

FAQ:

1. Der vil betale for told?

Det er køber, der skal betale told.

2, LED-Belysning brug af stik og spænding, er i overensstemmelse med den normale brug af mit land standarder?

Ja, vi vil være i overensstemmelse med de standarder for elektriske apparater i dit land, for at sende dig til at opfylde kravene i den stik EU Stik, US-stik, AU-stik, UK Stik og så videre.

3, Hvad nu hvis jeg er utilfreds med det produkt?

Så ked af at høre. Vi garanterer, at du vil være 100% tilfredse med kvaliteten af dit produkt. Hvis du er utilfreds med det, bedes du kontakte vores Kundeservice der vil være glade for at hjælpe.

Når du kontakter Kundeservice skal du give dit ordrenummer, en kort beskrivelse og et billede af problemet, så vi kan forhindre, at disse problemer i fremtiden.

4. Hvad gør du angiver varer til told?

Vi erklærer, at det LED-Belysning med en lavere pris til at hjælpe dig med at betale mindre i skat som standard.

5. Kan jeg få reparation garanti?

Vi har et-års garanti i Kina, hvis du ikke tager den LED-Belysning fra HINANDEN.

Produkt Indføre

* Projekt Type: Scene belysning effekter

* Stil: DMX scenebelysning

* Gange: professionel scene og DJ

* Spænding: AV90-240v / 50-60HZ

* Samlet effekt: 90w

* DMX kanaler: 9 kanaler og 11 kanaler

* Farve: 7 farver + hvid

* Funktion: voice, automatisk drift, DMX512

* Farve hjul: 7 farver + åbne, regnbue effekt

* Gobo: 7 mønstre + åben, mønster flow virkninger, mønster jitter

* Pan / Tilt: 540/180 grader

* Produkt Størrelse: 19.8x14.4x27.2cm

* Vægt: 3,2 kg x 2stk

* Brug af lokaler: Faser, natklubber, Diskoteker, Hoteller, butikker, familie, fødselsdag, fest, God til DJ osv.

Fordele ved vores LED Spot Light:

1. Holdbar.

2. Nem At Bruge.

3. God Værdi.

4. Bærbare.

5. Hurtig Opsætning.

6. Lyse.

7. Nyt Design og Multi-funktion.

8. Værdi for penge, Det er Billigt, og så Stor at købe.

Betaling

1. Vi accepterer kun Spærret på Groendalspark.dk. og forvente betaling inden for 4 dage efter købet.Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

2. Betaling er meget værdsat, når tidspunktet for købet. Tak.

Forsendelse

1. VI LEVERER TIL HELE VERDEN. Alle ordrer vil blive afsendt fra Guangzhou i Kina. Bæreren af DHL:2-4 Dage, UPSS:5-7 Dage, UPSE:4-6 Dage, FEDEX: 5-7 dage og TNT, EMS, KINA POAT OG HONGKONG INDLÆG.

2. Hvis du køber flere varer, kan du spare fragt for hver af ekstra elementer.

3. Vi har meget erfaring på at gøre et lavere værdi på fakturaen, der skal ledsage varerne og til at reducere told skat, der skal betales på din Import. Lavere værdi på faktura vil betragte som en GAVE, hvis du ikke har brug for den "gave", tøv ikke med at fortælle mig. Hvis du har svært ved at gøre din indsamling, eller du har brug for at scanne den mindre værdi betaling side, bedes du fortælle os, gør vi for dig!

4. Vi leverer til Groendalspark.dk adresse, så sørg for, at din adresse i Groendalspark.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores fabrikker til din dør, hvis du er fra USA, Canada og Mexico, bedes du venligst fortælle mig, din virksomheds navn, hvis du har, mange tak.

6. Leveringstid: Vi sender fra mandag til lørdag. Vi producerer lysene næsten hver dag til og med søndag, vi gør overarbejde job. Så kan vi normalt levere til dig inden for 2 dage efter, din betaling er bekræftet af Groendalspark.dk. For stor mængde, vi måske har brug for 2 dage mere, for at teste lys for dig. Men, vi vil sende til dig, ASAP. Må ikke bekymre dig.

7. Hvis de varer, du sender til Brasilien, bedes du venligst give os dine CPF-nummer, takket være en masse i forvejen.

8. Her er prisen kun omfatte lys-og / eller kuffert, og leveringsomkostninger for varer, som ikke inkluderer dine told skat, clearance gebyr, disse afgifter er din købers ansvar.

Så, skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

9. Vær opmærksom på, at for 110V/220V/240V produkt, når du placerer en ordre. Alle vores produkter er AC110-240V. Hvis du har brug for andre særlige volt, bedes du kontakte os på/før at placere ordrer.

10. Du bedes holde regningen til forsendelse, hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer. Alle de varer, der ved levering fra fabrikken er i god stand, kan du kontakte det lokale hurtig og bede om en erstatning indenfor 3 dage efter vi har modtaget varerne fra express.

11. Forsikring. For stor værdi varer, kan du købe forsikring for forsendelse, hvis du ønsker. GRATIS FRAGT, prisen her er ikke medregnet forsikring gebyr. Kontakt os, hvis nødt til at købe forsikring.

Vender tilbage

1. Alle returneringer skal være poststemplet senest 14 dage efter modtagelsen af datoen for bekræftet levering med Transportøren.

Hvis varer, der er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen.

Stil DMX Lys Fase
Spænding 90-240V
Lejlighed Professionel Scene & DJ
Stik Type EU Stik, US-Stik, AU-Stik, UK Stik
Model-Nummer HUN-SpMH60W
Element Type Fase Belysning Effekt
Magt 60W
Mærke SHEHDS
Pakke Størrelse 46cm x 23cm x 30cm (18.11in x 9.06in x 11.81in)
Enhed Type masse (2 stk/masse)
Pakke Vægt 8.0kg (17.64lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer