Nyhed Reduced price!
TASP 268PC Roterende Værktøj Bit Sæt Mini Drill Tilbehør Slibende Værktøjer Kit til Slibning Slibning Udskæring Polering, Boring, Skæring

TASP 268PC Roterende Værktøj Bit Sæt Mini Drill Tilbehør Slibende Værktøjer Kit til Slibning Slibning Udskæring Polering, Boring, Skæring

kr151.66

-25%

kr202.24

Ny vare

På lager

Tags: bor slibende, roterende værktøj tilbehørssæt, værktøj tilbehør, Billige bor slibende, Høj Kvalitet roterende værktøj tilbehørssæt, Kina værktøj, tilbehør Leverandører.

TASP 268PC Mini Drill Tilbehør Roterende Værktøj Bit Sæt Tilbehør

Velegnet til skæring, slibning, udskæring, gravering, sharping, slibning, rengøring, polering og meget mere.

Shipping Sigt

1)Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. Pay attention please, kan vi ikke påtage os noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat.

2)Om den Declearation Værdi. Den post-værdi på over USD 10 viser vi, USD 10 i pakken. Nogen særlig anmodning om decleration værdi, er du velkommen til at lade os det vide.

3)fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

4)Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Normalt tager det 20-50 dage for ankomst med Post registreret luftpost, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express.

5)de Fleste af de tracking nummer, kan du spore det i www.17track.net.

Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Vender tilbage Hvis du er utilfreds med dit køb for eventuelle årsager, kan du returnere det uåbnet inden for 30 dage efter modtagelsen, og vi vil refundere det fulde beløb. Tilbage er der kun tilbydes, hvis varen returneres til os i dens ubrugte, original stand med mærkaten fuldt intakt. Køber har selv ansvaret for at betale deres retur porto gebyrer. Udvekslinger vil blive sendt ud, når købere betaler re-shipping cost. Så kunne alle købere sted en lille note med deres returnerede vare med angivelse af deres rækkefølge nummer, fulde navn og adresse. En meddelelse vil blive sendt til dig, når din returnerede vare er modtaget og en anden, når din refundering/exchange er blevet behandlet. Ovenstående betingelser gælder ikke for forkerte/defekte elementer, der er sendt ud. I de sjældne tilfælde, bør dette ske, er alle gebyrer, vil blive dækket af os selv og udvekslinger vil blive sendt ud med det samme, forudsat at køber kontakter os på forhånd. Feedback

1)Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak så meget !!

2)Vi kan altid tilbyde den bedste service til dig. Kontakt Os, 1)Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os! Tak !

2)Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.men lad forsinkelse respons til ikke-forretningsmæssige tid. vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så er du velkommen til at kontakte mig.

Tak for din støtte !

DIY Leverer 6 Sharping
DIY Forsyninger 5 Gravering
Størrelse 260* 185* 60 mm
DIY Forsyninger 7 Slibning
DIY Forbrugsstoffer 1 Flisebelægning
DIY Forsyninger 3 Skæring
Mærke TASP
DIY Forsyninger 2 Metalbearbejdning
DIY Forsyninger 9 Polering
Model-Nummer MMD001A31
DIY Forsyninger 4 slibning
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
DIY Forsyninger 8 Rengøring
Pakke Størrelse 30cm x 25cm x 30cm (11.81in x 9.84in x 11.81in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer