Nyhed Reduced price!
Pro Rechangeable Batteri 4 Arc Sensor Sol Auto Mørkere/Skygge Slibning Tig Arc Stor Udsigt svejsehjelm/Svejser Goggle/Maske/Cap

Pro Rechangeable Batteri 4 Arc Sensor Sol Auto Mørkere/Skygge Slibning Tig Arc Stor Udsigt svejsehjelm/Svejser Goggle/Maske/Cap

kr185.01

-29%

kr264.27

Ny vare

På lager

Tags: svejsehjelm, 4 arc sensor, auto-mørkfarvning, Billige svejsehjelm, Høj Kvalitet 4 arc sensor, Kina auto mørkere Leverandører.

Filter Størrelse: 133*114*10MM

Aktiv eara:100MM*59.5 MM

Lys skygge:DIN4

Mørk skygge:DIN9-DIN13

Måde at justere Skygge eara: Uden kontrol,trinløs justering

Forsinkelse:0.1-0.6 S,trinløs justering

Strømforsyning: Solceller pannal+li-batteri

Nominel Kapacitet af Li-Batteri:1200mAH

Driftstemperatur:-10 ° til 65 °

Sensor for Svejse: 4

Maske materiale:PA/PP

Beskytte klasse aginest UVB:DIN15

Lav power test:ja

Lav spænding alarm :ja

Slibning funktion:ja

Optisk kvalitet:1/2/1/2

Alle pakker til Brasilien har brug for CPF-nummer ved DHL/UPS/Fedex/EMS. Alle pakker til Argentina skal CUIT antallet af DHL/UPS/Fedex/EMS. Alle pakker af Chile har brug for SKURE antallet af DHL/UPS/Fedex/EMS. Alle pakker, at Rusland har brug for det Fulde Navn(fornavn + Mid navn + efternavn).

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner . og 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader negativ feedback eller detaljeret bedømmelse . Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 5-10 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. alle mine varer kun beregning kun en lille del af skibsfart omkostninger,og de fleste af land er gratis forsendelse

3. FPO-APO/DPO ' en Forsendelse

Vi undskylder, at P. O. Kasser og militære adresser (APO, FPO) ikke kan leveres. For OS territorier, du efterlade en kommentar, når du afgiver ordren. For eksempel, hvis du var i Guam, Puerto Rico, kan de angive, Guam, Puerto Rico i landet afsnit. Kunder fra Brasilien bør efterlade en besked om at give os din 11-cifret CPF som din brugerdefinerede behov for det. Om Told

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post. Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke guarrante ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr. Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse(hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer. Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.

Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

TRUSOXIN online shop sælger baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed. Så kvaliteten er sikret. Også vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig. Men du behøver for at bekræfte dit behov forsigtigt!

Opmærk : vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

Følgende oplysninger er påkrævet, når du giver udtryk for problemet:

*Bestil antal

*Varen er SKU nummeret

*Billede af defekte perler.

Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik for tilbagesendelse, er du velkommen til at kontakte os!

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb fra TRUSOXIN, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Anmodning:

1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato.

2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

Auto-Mørkfarvning Ja
Udsigt Område 100*59.5 mm
Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Strømforsyning solen batterier kræves+Li-batteri
Skifte Tid 1/10000S
Mærke TRUSOXIN
Patron Størrelse 133mm*114 mm*10 mm
Model-Nummer 800-Serien
Soldrevne Ja
Hjelm Materiale PP
Følsomhed 1/10000S
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer