Nyhed Reduced price!
Marloo RGB Halo 7

Marloo RGB Halo 7 " Led Forlygte - Plug And Play-Led Angel Eyes Forlygte Sealed Beam Med Bluetooth Til Jeep Wrangler CJ JK

kr633.62

-9%

kr704.00

Ny vare

På lager

Tags: angel eyes forlygte, sealed beam, 7 " led forlygte, Billige angel eyes forlygte, Høj Kvalitet sealed beam, Kina 7 " led forlygte Leverandører.

Marloo RGB Halo 7 " Led Forlygte - Plug And Play-Led Angel Eyes Forlygte Sealed Beam Med Bluetooth Til Jeep Wrangler CJ JK

Package : 2 stk RGB 7 tommer Forlygte

Nedenfor Matchende Tåge lys:

Produkt beskrivelse:

Størrelse:Headllight | Color:RGB Halo / Hvide Stråle

RGB Halo tågelygter er højtydende LED-Forlygter, der er designet til at være en direkte erstatning for 7"LED-Forlygter. Det giver bedre synlighed, sikkerhed og holdbarhed-hvilket gør det til det mest avancerede 7" LED Forlygte til rådighed.

Halo Vinkel Øje: Bluetooth Kontrolleret (iPhone og Android-Kompatible) / Timing funktion / Musik-Tilstand / Blinkende Funktion / Automatisk Kontrol.

4800LM High Beam(per lys)

3600LM Lav Beam(per lys)

Montering:

97-06 Jeep Wrangler TJ

04-06 Jeep Wrangler LJ Ubegrænset

07-17 Jeep Wrangler JK 2 Dør

07-17 Jeep Wrangler Unlimited JK 4 Dørs

92-01 ER Generelt Hummer (måske brug for adapter)

03-09 Hummer H1 & H2 (måske brug for adapter)

Enhver anden bil model med 7" runde forlygter

Advarsel:

Du må ikke installere remote control box under bilen eller i hætten for at undgå buletooth oprette forbindelse mislykkes. De er ledning inde i den pakke, tilslut ledning og installere kontrol boks til din bil.

Hvis halo flimmer, bare slukke den blinkende funktion i APP ' en.

Fem Stjernet-Feedback:

Forsendelse Detaljer:

1.Tracking nummer vil blive sendt til dig, når vi har afsendt din ordre.Hvis der er nogen forsinkelse,kan det være forårsaget af dårligt vejr eller brugerdefinerede kontrol.Hvis du stadig ikke kan modtage post inden for 20 Dage, bedes du kontakte os.

2.Vi forsøger vores bedste for at du får den ønskede varer så hurtigt som muligt.I tilfælde af at du modtager forkerte produkter på grund af forsendelse fejl, bedes du kontakte os for ombytning eller refundering.Hvis det er beskadiget,skal du nægte at acceot og kontakt os så hurtigt som muligt.

3.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Giv os venligst din fulde adresse med telefonnummer, og sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du har brug for at ændre din adresse,skal du cancle den rækkefølge, og derefter placere en ny ordre.

Skatter, Told & Afgifter :

Import afgifter,skatter og harges er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Vi vil gøre vores bedste for at mindske risikoen for told.

Feedback Politik :

1.Kunden er altid NEJ.1.

2.Vi er om vores værdsatte kunder og forstå concems og frustrationer du måtte have,og vil forsøge at gøre vores bedste for at løse de problemer,.Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt,men på grund af den tid, forskelle, kan det tage tid for os at besvare.På forhånd tak for din tålmodighed!

For Køretøj, Der Mærker/Modeller Jeep
Emne Diameter 7inch
Jeep Model Wrangler
Lumen høj 3800lm, lave 2400lm
Model Navn 760,-C
Montering For Jeep Wrangler Hummer
Spænding 12V/24V
Wrangler-År 2008,2009,2013,2012,2014,2010,2007,2015,2011
Specielle Funktioner Høj/ Lav-Beam RGB Halo
Størrelse 7 Inch round
Garanti 1 År
Boliger Alluminum legering
Watt 60W RGB
Farve Black / Chrome
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Beam Type Høj / lav-Beam
Navn RGB 7 " Led Forlygte
Element Vægt 4kg
Element Type Forlygte Montage
Materiale Type PC/ Aluminium
Mærke marloo
Vandtæt IP67
Pakke Vægt 4.0kg (8.82lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)
Pakke Størrelse 20cm x 30cm x 30cm (7.87in x 11.81in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer