Nyhed Reduced price!
ENHED UT393A Laser Distance Meter 120 m Rækkevidde Add/Sub Trekant Pythagore Kontinuerlig Måling ENHED Afstandsmåler

ENHED UT393A Laser Distance Meter 120 m Rækkevidde Add/Sub Trekant Pythagore Kontinuerlig Måling ENHED Afstandsmåler

kr386.45

-45%

kr702.65

Ny vare

På lager

Tags: laser distance meter, afstand meter, laser distance, Billige laser distance meter, Høj Kvalitet afstand meter, Kina laser distance Leverandører.

ENHED UT393A Laser Distance Meter 120 m Rækkevidde Add/Sub Trekant Pythagore Kontinuerlig Måling ENHED Afstandsmåler

Bemærk: batteriet ikke indeholde!

Om os

Uni-Trend Technology Limited er en af de førende Test-og måleudstyr leverandør af løsninger i Asien, et prestige-test meter mærke i Kina. Uni-Trend har fået den ISO 9001 Kvalitet-verifikationsattest fra LRQA i 1998 og har fået kendte certificeringer, herunder Europæiske CE, Amerikanske UL, Kinesiske CMC, osv. Med R&D-centre i Shenzhen, Chengdu, Dongguan, og andre regioner, Uni-Tendensen er i stand til at fremstille innovative, pålidelige, høj kvalitet, sikre at bruge og brugervenligt T&M produkter. På det internationale marked, Uni-Trend har etableret samarbejder i over 90 lande, med mere end 600 partnere for distribution af produkter og tjenester. Uni-Tendensen har altid været at producere produkter, der opfylder industriens standarder, og for at skabe unikke, innovative løsninger i høj vækst felter. Uni-Tendensen er i øjeblikket ved at udvikle test målere og instrumenter i et moderne designet med 50.000 kvadratmeter anlæg, der er beliggende i Songshan Lake National High-Tech Industrial Development Zone, Dongguan City. Med denne nye facilitet, Uni-Trend er i stand til fuldt ud at levere produktet krav fra hele verden.

Retur & Refusion, Hvis der er nogle problemer om vores produkter, og vi støtter ombytning, returnering eller refundering, men kontakt med os og give en klart video. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. Der er ingen undtagelser! Forsendelsesomkostninger er afhængig af pligt.

Forsendelse detaljer Varer er afsendt fra Kina, der er omkring 3 arbejdsdage for os at pakke og 10~45 forsendelse oversea dage. Der er forsinket, når din pakke falde i kærlighed med vrede vejr eller Shopping Karneval, vent tålmodigt. Som alle de produkter, der er fragt med fly, som det ikke er tilladt at bære-batteri, skal du købe den generelle batteriet ved dig selv. Hvis du vil vælge en anden skibsfart måde som DHL UPSS osv, bedes du kontakte med os, før du sætter en ordre. For told, vi støtter til at levere produkter, info og FAKTURA, men vi vil ikke betale skat eller toldvæsenet for dig. Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå told skat. Men på grund af forskellige politikker i forskellige lande, kan der være en told skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker at erklære.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig . Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer

Model-Nummer UT393A
Størrelse 126*56*28mm
Måleområde 120m
Målenøjagtighed 1,5 MM
Power Type Batteri-Drevet
Mærke ENHED
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 7cm x 17cm (4.72in x 2.76in x 6.69in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer