Nyhed Reduced price!
2018 Seneste Nobsound Hi-End Stereo Push-Pull EL84 Vaccum Rør Forstærker PCB DIY Kit Ref Audio Note PP yrelsen

2018 Seneste Nobsound Hi-End Stereo Push-Pull EL84 Vaccum Rør Forstærker PCB DIY Kit Ref Audio Note PP yrelsen

kr386.14

-10%

kr429.06

Ny vare

På lager

Tags: vaccum rør forstærker, rør forstærker, rør forstærker pcb, Billige vaccum rør forstærker, Høj Kvalitet rørforstærker, Kina rørforstærker pcb Leverandører.

Dette er DIY Kit (inkluderer Ikke rør) , skal du lodde det ved dig selv. Inspireret af Audio Note EL84 PP kredsløb PCB 2,2 mm tyk PCB Størrelse: 170×223mm Alle de parametre, der er trykt på PCB Pakke omfatter 1 Sæt Kit (uden rør) Oprindelige maskine vis: (kun til din reference)

Om Os :

Vi er dedikeret til at tilbyde de bedste audio-visuelle produkter til den laveste pris til vores kunder. At bringe fantastiske produkter og kundeservice, og dermed bidrage til at berige vores kunders liv, er vores ultimative mål.

Om forsendelse :

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. Vi har brug for en behandling tid til at forberede den for at installere produkter og proces kina lokale skibsfart. Efter den Internationale lager levering, vi skal give u tracking nummer i 5~10 dage for den internationale skibsfart.

5. Told:Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar. Ofte har vi erklærer yderligere værdi mindre end den reelle pris, hvis du har brug for, bedes du kontakte os via besked eller e-mail for at diskutere om toldangivelsen.

6. For Rusland CU TRANS skib måde er tariffen inkluderer

7. Du bør kontrollere produktets udseende (og rør) sikkerhed, før at underskrive for modtagelsen. ellers kan vi ikke søge erstatning med kurerer.

8. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

Retur&Refusion:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Om Garantien:

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk!

Om feedback:

1. Da online shopping usikkerhed, så tak u for at vælge&stole på os.vores service er klar til at hjælpe u nogen tid,vil din feedback er meget vigtig for os.

2. Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner positive tilbagemeldinger, Det er meget beæret over for os, at opnå en generøs autentisk vurderinger og billeder,thx!

3.Et produkt eller en forsendelse spørgsmål, bedes du kontakte os, før du åbner tvist eller efterlade nogen nertral/negativ feedback, vi tungen lige i munden for at gøre vores bestræbelser på at løse problemer for de fleste gør dig tilfreds.

4.I tilfælde af afkast, kontakt os først, du beskriver de problemer og årsager.Så vil vi sende dig retur.For alle andre spørgsmål kontakt os via hjemmeside-besked eller e-mail

Mærke Nobsound
Pakke Ja
Type Hjem Forstærker
Model-Nummer EL84
Maksimal Effekt Per Kanal 10W
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer