Nyhed Reduced price!
12.2 USD/360pcs 10mm AAA bedste kvalitet krystal glas 5040 rondelle perler sort hæmatit farve 360pcs/masse R0100435

12.2 USD/360pcs 10mm AAA bedste kvalitet krystal glas 5040 rondelle perler sort hæmatit farve 360pcs/masse R0100435

kr74.79

Ny vare

På lager

Tags: rondelle perler, perler sort, En masse, Billige rondelle perler, Høj Kvalitets perler, sort, Kina en masse Leverandører.

Expresss service kan forårsage skat, skal du kontrollere, hvis du ikke har brug for, kan du efterlade besked til os, tak! :) Du er også velkommen til at kontakte os for en bedre pris, mens en stor deal du har brug for~ kan Du vælge gratis forsendelse service, når du køber mere end 100usd, og pakken vil blive sendt med Express, som fortalte. Hvis har brug for en stor mængde, kontakt os venligst for bedre pris!!~

materialer

Glas

størrelsen 10mm

mængde 360pcs/masse

overflade

høj kvalitet, fremragende forarbejdning

farve sort hæmatit farve (som på billedet)

Legalitet

Halskæde&armbånd, kæder,smykker resultater Farve Kort: -- Alle vores vare, forsendelse via luftpost, Item nå de fleste lande inden for 20 dage. (Faktiske transit tid kan variere og er bedste skøn, men er ikke garanteret.) - Hvis du ikke kan få stillingen efter 30 dage fra den dag, vi har sendt til dig, kontakt os venligst direkte . Vi vil være med dig for at løse sagen. Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning. --Hensyn til Forsendelse:

Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow. --Rederier:

Vi støtter overførsel af "China post, luftpost," "EMS" "DHL" "FEDEX" , Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed,bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Tak!

Model-Nummer Krystal perle rondelle
Element Vægt 330g
Element Type Perler
Mærke Azapias
Materiale Glas
Item Form runde form
Bøde eller Mode Mode
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type masse (360 stykker/masse)
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer