Nyhed Reduced price!
Mode Sød Lille Hund Sele Vest Tøj og autostol Bælte Snor 7Colors Justerbar Dog Bilens Sele Til Hund Hvalp

Mode Sød Lille Hund Sele Vest Tøj og autostol Bælte Snor 7Colors Justerbar Dog Bilens Sele Til Hund Hvalp

kr104.21

Ny vare

På lager

Tags: kæledyr hund sele, dog bilens sele, dog udnytte vest, Billige hund sele, Høj Kvalitet, hund, bil sele, Kina dog udnytte vest Leverandører.

3366910762906867 Hyggelig Hund Tøj DKK 12.90 /stk DKK 8.52 /stk DKK 11.00 /stk US $ 9.00 /stk US $ 9.99 /stk US $ 8.00 /stk US $ 4.19 /stk DKK 8.47 /stk DKK 7.04 /stk DKK 14.16 /stk

Produkt Info:

Størrelse Chart:

Ved hjælp af instruktioner : Læg dette produkt på, så hook på at det ved den ene side af sikkerhedssele. Endelig, sætte en anden side i sikkerhedsselen socket .

Funktioner og fordele: Bil forsyninger, undgå kæledyr kører rundt for at aflede førerens opmærksomhed, men også give mere sikkerhed for kæledyr, når du kører .

Produkt Detaljer:

Forsendelse Vilkår:

Leveringstid: Vores løfte leveringstid er 2-5 arbejdsdage, men de fleste af de ordrer, der kan blive sendt ud inden for 1-2 dage efter vi har modtaget din betaling. Hvis den shipping tid er overarbejde, vi vil kommunikere med dig i tide.

Forsendelse Metode: Hvordan vælger fragt metode? Det er normalt besluttet af produktets vægt, shipping gebyr og leveringstid. Nedenfor er nogle tips til dig at vælge den forsendelsesmetode.

(1).Økonomi fragt: (prisen på varen er mindre end 5 dollars), Hvis prisen på varen er mindre end 5 dollars, vil Vi sende varen med Økonomien Shipping (For eksempel: China Post Almindelige Lille Pakke Plus),Det er Gratis Forsendelse, og det vil tage omkring 16-35 dage at ankomme, men 35-60 dage til ekstraordinære tilfælde og heller ingen tracking oplysninger. Selvfølgelig kan du tilføje en lille smule penge til at vælge standard shipping for tracking information og mindre leveringstid.

(2).Epacket: (prisen på varen er mere end 5 dollars), Hvis prisen på varen er mere end 5 dollars, og din placering i de lande nedenfor, Epacket anbefales til dig, Det er Gratis Forsendelse eller i en lavere rabat på fragt, og det vil tager 7-30 dage til at ankomme. USA, Canada, Norge, Australien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Israel, Saudi-Arabien, Ukraine, Rusland, Hong Kong, Sydkorea, Malaysia, Singapore, Tyrkiet, Østrig, Belgien, Schweiz, østrig, Danmark, Ungarn, Italien, Luxembourg, Holland, New Zealand, Polen, Sverige, Finland, Irland, Portugal, Mexico. Nogle reference leverings tid (blot anslås, ikke garanteret): 5-10 arbejdsdage til Australien/ storbritannien /Asien Land 7-15 arbejdsdage til Canada /Usa 10-20 arbejdsdage til Rusland/Frankrig/ Spanien/Europa Land 15-35 arbejdsdage til Italien/Sydafrika/fransk Guyana (afhænger nøje Tilpasset Kontrol)

(3).Standard shipping :( prisen på varen er mere end 5 dollars) For det andet er de fleste af de lande, Standard Fragt som Kina Post Air Mail er der anbefales til dig, det er også Gratis Fragt eller i en lav rabat fragt, og du kan spore varen med tracking oplysninger, er det også tage omkring 16-35 Dage at ankomme, men 35-60 dage til ekstraordinære tilfælde. Hvis du ønsker mindre leveringstid, kan du betale flere penge for den Hurtige Forsendelse, såsom EMS eller UPS.

(4). Fremskyndet Fragt, Hvis du har en tidsbegrænsning krav til logistik, du ønsker at tage vare hurtigere. Eller for særlige produkter, som over 2kgs eller med batteri, kan du vælge Fremskyndet Shipping såsom EMS/UPS, Det tager 5-15 dage til at ankomme.

"Fremragende" After-Sales Service:

Vi tager kundetilfredshed som liv af virksomheden. Vi er en professionel nye brand fokus på "Kina Kvalitet, der er Fremstillet" . Vi vil tilbyde God Kvalitet og God Service efter Salg for dig. Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkt eller service, bedes sende en besked til os. Vi vil svare dig og løse dit problem så hurtigt som muligt.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores vare eller vores service, bedes du venligst forlade Fuld Stjerner og god feedback til os .Din feedback er meget vigtig for os, og det vil tilskynde os til at gøre det bedre og bedre i den videre. Tak!

Returret:

Du kan returnere produkter til kvaliteten problemer eller skader inden for 15 dage efter du har modtaget varerne., og vi vil refundere dig For den skade, de elementer, du har brug for at sende massage til os for at få vejledning, når du modtager produkterne).For den anden grund, skal du kontakte os først, og vi vil komme tilbage til dig inden 24 timer (undtagen i weekenden) og løse dit problem for dig med erstatning eller kompensation. Tak!

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi yder et års garanti for vores produkter, i betragtning af den særlige tilfælde af international detailhandel, vi tilbyder forskellige former for garanti måde, der er baseret på god kommunikation og koordinering mellem sælger og køber.

Type Hunde
Materiale Oxford
Hundesnor Type Grundlæggende Snore
Størrelse S,M,L,XL
Mønster Solid
Funktion Polstret,Breakaway,Quick Release
Sæson Alle Årstider
Dog Udnytte Type Køretøjet Seler
Krave type Grundlæggende Halsbånd
Mærke Bayppy
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer