Nyhed Reduced price!
10stk/sæt Baby Glad 2nd Birthday Party Balloner 12 Inches 2nd Kid ' s Fødselsdag Dekorative Balloner 2 Farver Gaver Til Børn

10stk/sæt Baby Glad 2nd Birthday Party Balloner 12 Inches 2nd Kid ' s Fødselsdag Dekorative Balloner 2 Farver Gaver Til Børn

kr10.36

-15%

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: Balloner & Tilbehør, Billige Balloner & Tilbehør, 10stk/sæt Baby Glad 2nd Birthday Party Balloner 12 Inches 2nd Børne's Birthday Party Dekorative Balloner 2 Farver Gaver Til Børn.

10stk/sæt Baby Glad 2nd Birthday Party Balloner 12 Inches 2nd Kid ' s Fødselsdag Dekorative Balloner 2 Farver Gaver Til Børn Drop Shipping

Anvendelse: Til bryllup arrangementer, festlige fester, bryllup værelse dekorationer og andre fest af de bedste dekorative balloner. Parret med andre balloner til bedre festlig virkning. Det er også en af de bedste gaver til børn.

Funktioner: Lavet af høj-kvalitets latex, den ballon, der har metallisk glans glans, der er jævnt fordelt, den smukke kugle, form og den høje kvalitet, som opfylder kravet om eksport.

Størrelse: (ca.) 12 inches. Diameteren af den ballon, der er omkring 30 cm/11.81", når den er blæst op.

PS: Den helt nye koreanske tykkere shimmer ballon er et vigtigt redskab til at tilføje en romantisk atmosfære, der er til forslag og bryllup.

Bemærkninger: Den ballon, der ikke kan flyve, indtil den er fyldt med hydrogen eller helium gas. Men det er også godt at se ved fastsættelse af det på loftet med dobbeltklæbende.

Skal du holde latex ballon væk fra skarpe genstande og beskidt jorden. Ballonen kan eksplodere og beskadige let under den direkte sol og overdreven squeeze tilstand.

Tip: latex ballon bør ikke være fyldt med alt for meget luft, så som at forhindre, at det eksploderer på grund af termisk udvidelse og sammentrækning af den gas, når temperaturen bliver høj, eller det er sommer.

Packing Liste:

10 * ballon

Form, Stil Antal,Oval
Klassificering Ballon
Model-Nummer 2. fødselsdagsfest Balloner
Materiale Latex
Mærke noroomaknet
Antallet af Pc ' er 10stk
Drop Shipping Ja
Lejlighed
Enhed Type masse (10 stk/masse)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.06kg (0.13lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer